Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés párkapcsolatban lenni?
Nekem még sosem volt. Mennyivel másabb úgy az élet?
Sokan vannak akik sosem tapasztalják ezt meg?
Nem tudom ezt miért misztifikálják túl :D
A legeslegjobb barátoddal dugsz, aki tényleg minden szempontból a legjobb barátod, a társad, és ennyi, és mellette dugtok mint a nyulak :D
25/házas
Én csak rövid időkre tapasztaltam meg, sz.r volt. 6 éve egyedül vagyok, lassan eltelnek így a 20-as éveim (29/N), ez is sz.r.
Annak jó, akinek szerencséje van, és talál olyat, akivel összeillenek, kölcsönös a vonzalom, bele tudnak szeretni egymásba, és minden stimmel, nincsenek durva akadályok, összeférhetetlenségek stb. Mindenki másnak kisebb vagy nagyobb gyötrődés van, akár kapcsolatban, akár egyedülálló.
Teljesen egyénfűfő. Van olyan aki ettől kitud teljesedni ha olyat talál.
Van aki pont ettől lesz idővel alkoholista , láncdohányos és idegbeteg.
Én mondjuk csak ilyet látok.
És vannak olyanok is N és F akinek ez a háta közepére nem hiányzik. Az Ő szabadságát senki ne korlátozza, ne szóljanak bele az életébe meg a dolgaiba. Neki megvannak a saját tervei....
Szubjektív kit veszünk alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!