Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki el tudja mondani hogy milyen érzés párkapcsolatban lenni?
Nekem még sosem volt barátnőm és van egy olyan érzésem hogy soha nem is lesz, egyszerűen nem tudok csajozni. 23 éves vagyok már.
Mindenki olyan boldog ha van valakije.
Milyen érzés az ha az embernek van barátnője aki szereti?
"Mindenki olyan boldog ha van valakije."
Meg a lónak a ...., azt :D
Soha ne hidd, hogy egy kapcsolat teszi boldoggá az embert, az legfeljebb boldogabbá, ez is a jobbik eset.
Csak gyerekesen gondolkodók hiszik, hogy minden gondjuk megszűnne, ha lenne mellettük valaki, de nem, legfeljebb három hétre, mert az élet és boldogság kissé komplexebbek ettől 🤭
"23 éves vagyok már." Baszki mint valami 50 éves megtört ember. :D
Rohadt fiatal vagy, ezt a világvége hangulatot hanyagold mert baromi visszataszító.
Nekem 26 évesen volt először barátnőm és nem omlott össze a világ.
Nem tudom, milyen ha barátnőd van, ellenben el tudom mondani, milyen párkapcsolatban lenni.
Rám a kezdetben volt csak igaz ez a fene nagy boldogság, egyébként én nem szerettem kapcsolatban lenni. Két párom volt eddig, és sajnos mindkét kapcsolatban több volt a rossz, mint a jó.
A libidóm egyikkel sem egyezett. Első exem alig akart szexelni, a második akár napi 5x is csinálta volna, és még utána is elvárta volna pluszban az orált. Az első nimfomániásnak nevezett, a második pedig rám sütötte, hogy prűd vagyok, és vaginizmusban szenvedek. Gondolhatod, mennyire megalázó volt... Ja, egyikük sem orvos.
Rengeteget kellett alkalmazkodnom, feladnom önmagamból. Most pl. azért nem akarok kapcsolatot, mert ráébredtem, hogy szingliként sokkal több dolgot valósíthatok meg. Most pl. egyetemre járok, TDK-t írok, részt veszek egy OKJ képzésen is, valamint egy mentorprogramban. (Gyerekeket kell majd mentorálnom.) Ezek mellett van egy diákmunkám is, ami hosszútávra szól. Emlékszem, 2. exem azt is nehezményezte, hogy én tanulok és dolgozom, mert így nincs időm vele szexelgetni...
#3 Nekem ezzel semmi bajom nem lenne,inkább örülnék neki hogy te akarsz valamit az élettől és ezért teszel is.
Én inkább támogatnálak és példát vennék rólad.
F
#4 Igen. :)
#5 Persze, normális ember, akinek vannak céljai, így gondolkozik. Sajnos ez ilyen, hogy nem tudsz állandóan a párodon lógni, mert ott vannak a hétköznapok, élni kell valamiből. Viszont ha mindketten ügyesen csináljátok, haladtok, akkor össze tudtok költözni, tehát a késő délutántól reggelig együtt lehettek. Illetve tud jó lenni még a hosszú hétvége, ünnepnap, nyaralás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!