Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok mondani egy megbízhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok mondani egy megbízható és jó társkeresőt?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat. Egyébként fiú vagyok

2018. febr. 4. 08:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Nézd ez mind zsákbamacska. Vagy bejön, vagy nem. Egyébként pont nem érdekel..
2018. febr. 4. 09:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Persze!

Menj ki az utcàra!

A pénzlehúzós társkeresővel sem érsz semmit ha te magad nem nézel ki jól. (Nem a mama véleményére kell adni).

2018. febr. 4. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem a love.hu jött be legjobban, ingyenes, áttekinthető, rengetegen vannak, gördülékeny a társkeresés.

A fizetősön (érthető okokból) kevesebben vannak, és szerintem nem is éri meg, ha máshol ingyen nagyobb a kereslet-kínálat.

2018. febr. 4. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:
10 éve még tudtam volna, most már nem.
2018. febr. 4. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy megbízható társkereső. Ahhoz rengeteg "vizsgán" kéne átmennie a tagoknak tegyük fel, ha egy megbízható társkeresőt akarnék üzemeltetni. De nem vetemednék erre, mert a kutya sem regisztrálna az oldalamra.

Üzletileg nem éri meg tehát. Magyarán csak az van mint a való életben. Ahogy írták, zsákbamacska.

2018. febr. 4. 10:08
 6/9 Gál Zoé ***** válasza:
38%
Badoo
2018. febr. 4. 11:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Randivonal
2018. febr. 4. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:

A társkeresés döntően a fejedben dől el.Ha te komolyan" gondol(nád), hogy szeretnél egy társat, akkor bármelyik megteszi.

De szerintem te csak csesztetni, majmolni mennél fel egy társkeresőre:)

2018. febr. 4. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen egyik sem. Hogy miért? Mert a tagok tartják fent a társkereső oldalt és minden párratalált regisztráció veszeség lenne az üzemeltetőnek.

Tehát az a célja hogy társkeresőfüggővé tegyen és minél hosszabb ideig benttartsák a rendszerben a párkeresőt.

Sőt, már annyira eldurvultak a dolgok hogy vannak olyan oldalak is (főleg szexkereső) amik 1 hónap türelmi időt szabnak arra hogy törölhesd magad ha nem tetszett az oldal.

Személyes tapasztalat alapján pedig bármennyire is jóhiszeműen tisztességgel keresgéltem párt éven keresztül egyszerűen képtelenség volt összehozni. Ha mondjuk meló után minden nap csak úgy beülök valahova egyedül egy korsó sörre, vagy bármire kb. nincs az az isten hogy két héten belül ne akadnék össze valakivel. Szóval erről ennyit.

2018. febr. 6. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!