Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 évesen ugye még nem késtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen ugye még nem késtem el megtalálni az igazit?

Figyelt kérdés

2 hónapja ért véget az első kapcsolatom. Több mint egy évig voltunk együtt. Nem mondom hogy örökkét láttam a dologban, de szerettem őt, csak ő elkezdett mások iránt érdeklődni.(én szakítottam)

Sok esetben azt látom, hogy az emberek megunják egymást, vagy megcsalják egymást, nem terveznek örökké. Annak ellenére is, ha a másik mindent megtesz a kapcsolatért.

21 vagyok, jópár ismerősömet már eljegyezték, szobatársam is már esküvőről álmodozik...én meg úgy érzem el vagyok késve. nagy nehezen 20 évesen jött egy ember aki egyébként megfelelt volna, ha jobban szeret.

Van időm ugye? Vagy ebben a korban ne keressem az igazit?

2022. márc. 22. 17:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ember én most 30 évesen lettem egyedülálló.... Ne idegesíts jó?
2022. márc. 22. 17:15
 2/13 anonim ***** válasza:
99%
Van, bőven, még gyerekvállalásra is legalább 20 év. Felesleges ezen aggódnod, most kezdődik a felnőtt életed.
2022. márc. 22. 17:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért késtél volna el? Ha így lenne, akkor mikor kell ezt "letudni", 15 évesen? Ne bohóckodjunk már.. Egyébként a házasság sem jelenti azt, hogy valaki megtalálta az igazit (már ha egyáltalán létezik ilyen).
2022. márc. 22. 17:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, dehogy késtél el
2022. márc. 22. 17:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha létezne olyan, hogy "igazi", akkor nem lennél lekésve róla. :))
2022. márc. 22. 17:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
mondjuk ha holnap akartal szulni, akkor elkestel... egyebkent meg nem
2022. márc. 22. 17:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy könnyen ismerkedős, szociális személyiség, akkor elkéstél. 34 leszek mindjárt, nincs egy hónap. Sosem volt komoly kapcsolatom. Akár hányszor próbálkoztam, kiröhögtek, így csúnya, úgy csúnya vagyok. Beszélgetni se lehetett egy nővel se. Én már feladtam. Túl igazságtalan az élet.
2022. ápr. 12. 06:40
 8/13 anonim ***** válasza:
28 voltam, mikor összejöttem a második férjemmel, és ez már egy életre szólt. Szóval nyugi.
2022. ápr. 12. 07:32
 9/13 anonim ***** válasza:
#8 Honnan tudod hogy ez egy eletre szol. Gondolom az elozore is azt hitted, azert mentel hozza...
2022. ápr. 12. 10:18
 10/13 anonim ***** válasza:
Talán mert már nem él, és a néni is lehet épp 75
2022. ápr. 12. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!