Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen, szegényen, csúnya, kövér nőként van még esélyem megtalálni az igazit?
Több esélyed van, mint nekem csúnya, kövér férfiként.
Komolyra véve: ne add fel!
1. Az eddigi férfiakat te választottad.
2. Szegény vagy? Vagy ész nélkül szórod a pénzt vagy lusta vagy elmenni dolgozni.
3. Kövér vagy? Fogyj le! Mi akadályoz meg benne?
4. Nem rinyálni kell, hanem alakítanod a saját életedet!
5. A szépség pedig relatív, mindenkinek más tetszik, más az ízlése.
Ha a leírtaknak megfelelsz és juszt is fiatalkori Val Kilmer kell-vagy más jóképű híresség,tök mindegy,vagy ahhoz hasonló-akkor igen,macskás öreglány leszel,mondom nőként.
Félre értés ne essék,én se vagyok szilfid,sőt.Viszont tudom,mi áll jól nekem ruhába,hol lehet olcsó(bba)n megvenni,olykor csinálok magamnak házilag ilyen-olyan pakolásokat fillérekből,meg tudom,hajban mi áll jól.
Simán lehet esélyed,csak ne görcsölj rá. Csomó dekoratív ember sem talál így párt,sem más.
Fel a fejjel!
Itt sokan vannak az oldalon akik összejönnének veled (én nem)
A privátokat nézd át, lehrt fogsz kapni.
26 éves, szegény, kövér férfiakból is van bőven akik nehezen találnak párt maguknak. Mért ne találnád meg?
Ha egy gazdag, jóképű, kigyúrt, jó egzisztenciával rendelekző férfit keresel akkor már nehezebb a helyzet.
Szerintem a legjobb, amit az ember nőként tehet, ha egyedülálló, az egyrészt, hogy fejleszti önmagát és magára koncentrál. Ilyenkor nem foglalja le semmi az időd, szóval foglalkozhatsz magaddal, mind külsőleg, mind belsőleg. Nem árt egy kis elemzés, hogy az eddigi párkapcsolataidban mi lehetett a probléma. És annak okán dolgozni. Nem olcsó a sport és kondi, de ha rendesen dolgozol, bőven kifizethető.. ha bomba alakod nem is lesz, az is elég ha feszes vagy és igényes magadra minden szempontból. Az anyagi helyzetet pedig nem hiszem, hogy nézik a pasik :) marmint a normalisakról beszélek.
Másrészt: ne keresgélj. Persze járhatsz nyitott szemmel és tehetsz lépéseket az ügy érdekében, de görcsölni felesleges.
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!