Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akiknek extra igényeik vannak és emiatt nem fogják megtalálni a párjukat 60-70 évesen rá fognak jönni hogy valamit nagyon elrontottak emiatt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 18:21
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
88%

Ez azért elég irreális.

Nem hiszem, hogy 60-70 éves korukig fognak várni, előbb is leesik nekik a tantusz. :)

2016. jún. 24. 18:23
 2/34 anonim ***** válasza:
57%
előbb, aztán majd jön az önsajnálkozás ezerrel. Csak az a baj hoy ők még így is elöbb utóbb találhatnak valakit aki vígasztalja. Túlnyomó részt férfiak szorúlnak rá jobban hogy nőt találjanak. Igy ezeknek a nőknek is van keresletük.. De fordítva nincs ez.
2016. jún. 24. 18:29
 3/34 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem 40 éves korukban már jó pasi lesz nekik az olyan anya édes, pici fiacskája, forever alone, szűz férfi amilyen én vagyok. Engem anyám nyuszinak hív oszt 25 éves vagyok. XD
2016. jún. 24. 18:30
 4/34 anonim ***** válasza:
76%
nem tévedsz! ezek 30 évesen keresnek egy társkeresésben sikertelen nyomit és azt választják . 30-40 év fele már jócskán lejjebb adják az igényeiket hogy ne maradjanak egyedül
2016. jún. 24. 18:30
 5/34 anonim ***** válasza:
74%
Mit értesz extra igények alatt?
2016. jún. 24. 18:32
 6/34 anonim ***** válasza:
65%
Persze ha egy férfi egyedül van, akkor biztos alkoholista, vagy valami furcsa sötét alak akit kerülni kell..
2016. jún. 24. 18:33
 7/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem, akinek tényleg fontosak az igényei, az

a.) addig keres, amíg talál olyat, aki megfelel az igényeinek

b.) inkább egyedül marad, de nem köt kompromisszumot

2016. jún. 24. 18:37
 8/34 anonim ***** válasza:
68%
Hozzáteszem, nekem olyan igényeim voltak, aminek a felnőtt férfi lakosság jó ha egy ezreléke felel meg. Fél év alatt találtam olyan társat, aki megfelel az igényeimnek, nem kellett lejjebb adnom. Aki tisztában van vele, hogy mire vágyik, az meg is szokta találni.
2016. jún. 24. 18:38
 9/34 anonim ***** válasza:
67%
36 éves vagyok, és azt tapasztalom, hogy mostanában inkább a 39-40+ ahol elkezdik leadni az igényeket, 35-36 évesen még várják a szőke herceget (az egyik kolléganőnek most jött össze, erre az összes 35+ érzi a megerősítést, hogy érdemes még várni, hátha nekik is bejön az Audi A6-al randizgató, jóképű lovag)
2016. jún. 24. 18:38
 10/34 anonim ***** válasza:
56%
Én úgy gondolom, ha valaki extra igényeknek gondolja az enyémeket, az jóval az én szintem alatt van, és lusta tenni azért, hogy jobb legyen, miközben én rengeteget tettem azért, ahol most tartok, így azt gondolom, joggal szeretnék egy hozzám hasonló társat, és nem alkuszom meg. Természetesen, ha csak azokra gondoltál, kérdező, akik úgy várnak el dolgokat, hogy közben ők a kisujjukat sem mozdítják semmiért, csak várják, hogy szájukba repüljön a sült galamb, azt aláírom, az nem jogos.
2016. jún. 24. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!