Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kiégés lenne?

Figyelt kérdés
17 éves korom óta falom a férfiakat, nagyon szexfüggő vagyok. Régen mindig jöttek ilyen fellángolások,amikre azt hittem szerelem,de elég hamar ráuntam a csávóra,és jöhetett a következő. Anyu már sírva kérlelt,hogy álljak le,mert teljesen kiégek. De a vérem hajtott,jó pasikból van egy rakat,szóval hova álljak le. Most így 10 év után sem változott semmi,szeretem a minőségi szexet,szeretem és tisztelem a férfiakat,de állandóra egy sem kéne. Ez lenne a kiégés? Sose fog ez változni?

2016. jún. 1. 14:01
 1/5 cukilányka 0.0 ***** válasza:
Ez még nem kiégés, én tudnék mesélni a kiégésről.
2016. jún. 1. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem kiégés, kicsit használd a értelmező kéziszótárat. Egyszerűen csak egy megbízhatatlan, megállapodni képtelen lotyó vagy, ennyi.
2016. jún. 1. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha értelmezni tudod a szót, akkor tudod, hogy a kiégés nem azt jelenti, hogy élvezed, amit csinálsz.

Akkor leszel kiégve, ha egyszer rádöbbensz, hogy ennél többről szól az élet és megbánod, hogy sok pasinak oda adtad magad, valamint, hogy sohasem tudtad meg milyen egy jó párkapcsolat ezért ebbe vagy bele betegedve, depressziós és zárkozott leszel.

Ezt nem mindenki tapasztalja meg, te se tapasztald meg, tedd amit jónak látsz, ettől nem vagy kevesebb. Nem mindenki szereti lekötni magát, sokan akkor érzik kiégve magukat, ha beleeröltetik őket egy tartós kapcsolatba, ettől lesznek depressziósak. Senki kedvéért ne változtass, csak a saját magad kedvéért.

4/5 anonim ***** válasza:
100%
óóóhohohohóóóó, a kiégés még csak ezután jön majd....
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, ezt forróvérűségnek hívják. Egyszerűen keresed az új lehetőségeket és ráadásul szexmániás is vagy. Hogy ez rossz-e, azt neked kell eldöntened. Ha szeretnél normális hosszútávú kapcsolatot akkor igen, de ha megfelel neked a jelenlegi életformád akkor nem. 36F
2016. jún. 1. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!