Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme manapság párkapcsolatban gondolkodni hosszú távon?
Én is pontosan így vagyok vele
Teljesen megértelek
21/F
Én is dettó így vagyok megvan a magam élete és a szabadidőmben azt teszek amit akarok és senkinek nem kel magyarázkodnom h mit és miért.
Eszem ágában sincs kapcsolatosait játszani a rengeteg időmet másra is fel tom használni, köszönöm.
A pénzről nem is beszélve nem is értem h mért nem magukra költik, de mind 1 nem az én életem.
Pedig rám is mondták már h jóképű vagyok és nem is egy felkérést kaptam már.
De kösz nem egy kapcsolat az életem radikális megváltoztatásával járna nem beszélve a már kialakult szokásaimról. És eszem ágában sincs erről lemondani.
Meg egyébként is azt mondják h nem vagyok kedves szal szerintem még jól is járnak ha ezt hanyagoljuk.
Ha én megakarok csinálni valamit megcsinálom de akkor amikor nekem tetszik nem fogok kompromisszumosdit játszani.
Na azt csinálják mással úgy is minden sarkon van egy srác aki b nőt kar hát hajrá.
Majd amikor bömböltettem a kedvenc zenéimet, filmezek v konzolozom és a nap végén jókat alszom és délután 14-15-00 magasságába felkelek.
Szürcsölve a "reggeli kávémat" majd eszembe fog jutni az érzés h "De jó lehet másnak reggel 6-kór rohanni az óvodába 2 gyerekkel :D"
25 F
Boldog szingli.
Én hosszú párkapcsolat párti vagyok. Viszont azt tapasztaltam, hogy a nők miatt nem igazán lehet hosszú távra tervezni. A szakmámat és a hobbijaimat egyre nehezebbnek érzem megtartani. Egy barátnő állandóan időt követel, ha pedig nem kapja meg, akkor elhagy. Arra pedig a nők általában nem vetemednek, hogy bekapcsolódjanak egy férfi mellé társnak. Gyakran már irreális követelményeket tapasztalok. Bármennyi időt fordít az ember egy barátnőre, ha utána egy ideig nem ér rá, elfoglalt vagy szeretne a sporttal, esetleg valami hobbival foglalkozni, akkor elhagyják. Egyre inkább azt látom a nőktől, hogy kíméletlenek és türelmetlenek. Semmit nem jelent nekik egy elszánt, sikeres, szorgalmas, művelt férfi, hanem az kell, hogy valaki foglalkozzon velük.
Remélem tévedek! :)
Egyre elkeseredettebbnek látom a helyzetet. Alkalmi kapcsolatokba soha nem fogok belemenni, nekem az nem menne
Ha egyszer hozzájutsz egy PS3-hoz ajánlom az Uncharted 1-3-t annál jobb kalandjáték szerintem nincs.
Lesz 4. is csak az már PS4-re.
Van benne tonnányi humor (már ha v menyire értesz angolul) szeretni való karakterek (Sully, Nate, Elena,Chloe, negatívak közül Flynn Talbot, Marlowe...)
meg vannak benne logikai feladványok.
És a 2-3-ban van very easy fokozat is.
Ugye 0 kilométereseknek.
Ja és a grafikája se utolsó és a multi ingyenes PS3-on (2. 3. rész).
A nők meg az elvárásaikat dugják fel maguknak.
Ez a véleményem 3-as voltam.
Az ismertebbek ezek h
Little Big Planet
Gran Turismo
Ratchet & Clank
Beyond Two Souls
God of War 1-3 , Ascension
Killzone
Resistance 1-3
Ami nem lemezes
Journey
Így kb mos ennyi ugrik be.
Ezeknek 90%-a meg is van :)
Kösz Miquel
"Ha az ember valamiben sikertelen, elméleteket gyárt, hogy miért nem kell neki az a valami"
Tudom h számodra hihetetlen de vannak akiket nem miden érdekel h mi az az egyénenként eltérő de sokaknál ilyen a párkapcsolat v egy sport v mi munka...
"Nem fogod elhinni, amit most mondok, de a férfi a nőért, a nő kegyeiért tesz meg mindent. "
Hát tényleg nem hiszek neked spec a dolgaimat magamért teszem magamért akarok diplomát jó állást ...
Nem egy nőér !
"Amíg nincs állandó partnered, ez a nő csak egy ködös, idealizált kép"
Nem! Amit te gyártasz az az idealizált kép szingliként sokkal több időd és pénzed marad magadra ráadásul senki nem ejt pofára. (Mint pl a kérdezőt) De majd hajthatod a nőket ha elperelte a fél házad mert épp váltok gondolj majd rá h épp hajtja a vagyonod.
És szeretne rólad mimnél több bőrt lennyuzni.
De te ezt majd megoldod neked kell kapcsolat.
Na szép napot Don Juan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!