Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akiknek extra igényeik vannak és emiatt nem fogják megtalálni a párjukat 60-70 évesen rá fognak jönni hogy valamit nagyon elrontottak emiatt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 18:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
41%

19-es vagyok

Én csak azt írtam le, amit magam körül tapasztalok, hogy ez mitől lesz csak 40%-ban hasznos válasz, azt nem tudom... De a szavazók megindokolhatnák, ha nem csak úgy találomra nyomják a pirosat!

2016. jún. 24. 23:10
 22/34 anonim ***** válasza:
64%

"Ha férfi lennék, lesülne a képemről a bőr, ha egy nő azért akarna velem összejönni, mert a béka feneke alá süllyeszti az általa elvárt színvonalat. Inkább törekednék arra, hogy legalább egy minimum szintet meg tudjak ütni. És nem, nem a nők kedvéért, hanem saját magamért,"

Ez akkor igaz, ha valami nagyon átlagon aluli pasi lennél.

Tanult vagyok, jó munkám van, biztos egzisztenciám minden téren, sportolok, adok magamra, lehet velem beszélgetni, érdekel a világ, ennek ellenére az átlag nő átlagon aluli férfinek bélyegez, mert a genetikám bizonyos téren olyan amilyen.

Persze jó duma, hogy törekedjek a minimum szint elérésére, de ugye Te is sejted, hogy léteznek az életben fejleszthető és nem fejleszthető dolgok...

2016. jún. 24. 23:19
 23/34 anonim ***** válasza:
A kérdező közben jól eltűnt, pedig én kíváncsi lennék, hogy mire gondolt, amikor azt írta, hogy extra igények.
2016. jún. 25. 09:37
 24/34 Titusztitusz ***** válasza:
34%
Aki NEM TALÁLTA MEG a neki ideális társat bármely életkorban, az SOHASEM FOG "rájönni arra, hogy valamit elrontott"...Max. annyit tesz időnként némely hölgy, hogy idővel már "minden mindegy" alapon, ÖSSZEÁLL VALAMI TRÓGERREL, akit a legtöbbször még ő maga is utál, meg nem néz semmibe sem...Szóval szerintem már eleve rosszul közelíted meg ezt az egész témát...
2016. jún. 25. 09:46
 25/34 A kérdező kommentje:

Átlag feletti igények.

300 ezer feletti nettó bér helyes izmos külső 180 cm magasabb vállalkozó típus hűséges odaadó, nagyon férfias, magabiztos ,határozott, nagyon jó humora van, az ágyban is nagyon jó

2016. jún. 25. 09:54
 26/34 anonim ***** válasza:
49%
A kerseten kívül-ez nem átlag feletti igény!
2016. jún. 25. 10:02
 27/34 anonim ***** válasza:

Az átlag férfi 175 centi körül van Magyarországon ( [link]

Egyébként a magasság és a fizetés pont megvan, ezek szerint a többivel van bajom :P

2016. jún. 25. 10:04
 28/34 A kérdező kommentje:

26.

Akkor szerinted ma Magyarországon a férfiak átlaga helyes izmos 180 cm magasabbak hűségesek odaadók, nagyon férfiasak, magabiztosak ,határozottak, nagyon jó humoruk van, az ágyban is nagyon jók?

Mond neked vannak férfi ismerőseid? Szoktál utcára menni? Vagy melyik országban élsz?

2016. jún. 25. 10:10
 29/34 anonim ***** válasza:
67%

Egyébként a magyar férfiak pont annyira izmosak és kisportoltak átlagban, mint a magyar nők...

hogy mondjam, egyik nem képviselői miatt sem jártam még úgy, hogy ne tudtam volna elmenni az edzőterembe ;)

2016. jún. 25. 10:32
 30/34 anonim ***** válasza:
62%

# 28: A felvázolt elvárások nem minden nőnél jelennek meg pontosan ugyanilyen mintázatban, van, aki például nem várja el a magas/izmos kombót (ahogy mondjuk én sem), viszont "cserébe" kimagaslóan fontosnak tartom, hogy egy férfi legyen intelligens, művelt, tanult. Na mármost egy diplomás férfi esetében a nettó 300 egyáltalán nem irreális, a legtöbb férfi ismerősöm simán keres ennyit (sőt, még a nők többsége is). Aki nem, annak azt tudom mondani, hogy nyugodtan lehet tanulni és/vagy olyan országrészbe költözni, ahol jobb a munkaerő-piaci helyzet, de általában azok sírnak az alacsony jövedelem miatt, akiknek alacsony a végzettségük és/vagy képtelenek kiszakadni a megszokott miliőből. Egy család boldogulásához elengedhetetlen egy biztonságos megélhetést nyújtó jövedelem: én is megkeresem, akkor azt hiszem, joggal várhatom el, hogy a társam se minimálbért hozzon a konyhára.

Az, hogy egy férfi legyen magabiztos, hűséges, odaadó, jó az ágyban, számomra ALAP, erről semmiképpen nem mondanék le, hiszen ha bármelyik is hiányozna, garantáltan rosszul érezném magam a kapcsolatban.

Az, hogy ki "helyes", teljesen relatív. Nekem egész más férfitípus tetszik, mint a barátnőimnek, és a férfiak 90%-a valamelyikünknek egészen biztosan bejön külsőre. Szóval egyszerűen csak meg kell találni azt a nőt, aki számára vonzó a testalkatod/külsőd.

Nyilván vannak, akik nem tudnak (nem is akarnak) megfelelni még a minimum elvárásoknak sem. DE:

Egy magabiztos, céltudatos, magára adó nő nem fog engedni az igényeiből csak azért, hogy egy kompromisszumos kapcsolatban élhessen. Azok, akik nőként képesek magukat fejleszteni, megfelelni a férfiak általános elvárásrendszerének, mindannyian arra törekszenek, hogy a férfikínálatból a számukra legoptimálisabb társat találják meg. Ha nem járnak sikerrel, akkor sem a színvonalat engedik le, hanem maguk törekszenek feljebb.

Persze nőben is van olyan, aki semmit nem képes tenni önmagáért, hanem elvárja, hogy a férfi engedjen az elvárásaiból, hogy ő még pont beleférjen. Na ők jutnak a hasonló gondolkodású férfiaknak. És ez így igazságos.

2016. jún. 25. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!