Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak tőlem a nők ha extra gazdag vagyok?
Kíváncsi vagyok, hogy azok a mukik, akik állandóan csak azt hangoztatják, hogy a nőknek CSAK a pénz kell, erre milyen magyarázatot találnak.
2015. júl. 27. 20:36
Nem minden a külső, de ha erre 24 évesen még nem jöttél rá, akkor az a te gondod! Majd rájössz, hogy a belső értékek is nagyon fontosak. De vigyázz, van aki csak a pénzedet fogja szeretni és nem téged!
2015. júl. 27. 20:36
3/31 A kérdező kommentje:
Tudom, én egy normális embernek tartom magam, de esélyt sem adnak hogy megismerjenek belülről, mindenki nagyképűnek tart és irigy.
Próbálj szerényebb lenni és ne látszódjon rajtad, hogy kő gazdag vagy! Az emberek persze, hogy irigyek, hisz neked mindened meg van, a legtöbb ember meg éppen hogy csak meg tud élni.
2015. júl. 27. 20:42
Igaz én nem ismerlek de én tartózkodtam mindig is a pénzes pasiktól. Általában felvágnak rá és ez taszító. A másik meg az, hogy gyakran társul hozzá nagyképuseg. Ne mutogasd a pénzed. Amúgy is miattad legyen érted oda valaki, ne a pénzedért.
2015. júl. 27. 20:43
6/31 A kérdező kommentje:
Értem, de egy 40 milliós autöm van, amit imádok. Cseréljem le egy kisebb kategóriára, csak azért h ne tűnjek gazdagnak? Egyébként egy faluba élek, városba gondolom "kajálnák"
Jézusom...mit dolgozol? :D
2015. júl. 27. 20:47
Menj az én autómmal és kérd meg a lányt hogy tankolja tele
Garantálom a sikert
2015. júl. 27. 20:48
Csak meg tudsz lenni az autód nélkül, nem? Mikor randira mész, hagyd otthon, úgyis ki tudod fizetni a tömegközlekedési díjat, szóval ennyi!
Mindent meg lehet oldani, feltéve, ha akarja is az ember!
És ha már a külsőségek: remélem nem csak olyan ruháid vannak, amik nagyon nagy márkájúak, hanem márka nélküliek is remélem vannak.
2015. júl. 27. 20:49
Azért, mert általában akinek sok a pénze, az jól felvág vele, és a nőket úgy kezeli mint a WC-papírt (sajnos ez jellemző). Gondolom azoknak a nőknek volt már hasonló élményük gazdag fószerral, és - kis szófordulattal élve - ráfizettek :D
Ez továbbra sem cáfolja a teóriámat, hogy a nők nagyrészének gazdag pasi kell, kedves Első. Elvégre ha a nők nem jöttek volna össze előzőleg gazdag pasasokkal és nem szívták volna meg, akkor nem ijedeznének :D
2015. júl. 27. 20:57
Kapcsolódó kérdések: