Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják, hogy a szegény lányoknak gazdag pasi kell?
Rossz körülmények közül származom, széteső félben lévő család, szegénység.
Most sem megy jól, pedig már dolgozom. Tanulni nem tudtam, meglett az érettségi, nyelvvizsga, aztán mentem is dolgozni külföldre.
Mindenkitől megkapom, hogy akkor biztos gazdag pasit szeretnék fogni, mert a szegény, rossz családi hátterű lányok vagy ezt csinálják, vagy a prostitúciót, mindegy, csak pénz legyen.
Honnan jön ez az általánosítás?
Sosem fogom ezt megérteni.
Itt a nők mnid arról panaszkodnak h az összes pasi meg minden pasi meg mindenkitől meg állandóan.
Hol a tökömben van ez a sok sok hasonló egyed akivel találkoztok?
Vannak ilyen lányok, igen.
Ha nálad nem ez a helyzet, akkor miért veszed magadra?
Ne foglalkozz velük.
Sok ember a frusztrációból,csalódottságából adódó keserűségét, dühét, másokon vezeti le.
Mert ahogy írták ténylegesen van ilyen, sokan a könnyebbik utat választják. A puncijuk és a szopós szájuk elég hozzá, hogy ne kelljen semmit tenniük, persze ez nem tart örökké.
De mivel nem ilyen vagy ne vedd magadra nem kell foglalkoznod vele
Hülyeség ez a gazdag férfi duma,mintha valami arisztokratáról beszélnénk.Én pasi vagyok és van elég pénzem kettőnknek is,de nagyon messze vagyok a gazdagtól.
Nem baj ha a lány megkönnyebbülhet egy kicsit a sok évi nélkülözés után.
8-asnak igaza van. Egy szegény lány összejöhet egy hasonlóval. Egy jómódú, igen valószínűtlen.
--
Az irigység. Pl. vehettem bármilyen autót beszóltak Magyarországon. Németországban dolgozom. A német kolléga nem szól be. Kulturáltabb.
Általában így szokott lenni,de nem mindig.
Nem minden a pénz,ha valaki mellette boldogtalan,
viszont nagyon kell az életben a pénz
egy szükséglet,ami a sok szükségletet kell megvenni már amit meg lehet venni!
Mert a szeretet nem lehet megvenni pénzel,
az csak szeretettel lehet!
Minden jót és sok sikert kívánok neked!
Megértelek,ügyes voltál hogy leérettségiztél,
majd később még tanulhatsz ha szeretnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!