Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire számít a fiú anyagi helyzete?
Példa: Van egy fiú és minden jól alakul vele, de kiderül, hogy a fiú szegény.
Nincs saját lakása, kocsija csak egy egyszerű munkás.
Zavarna? Szakítanál? Csökkenne a szemedben?
Dolgozik, nem? Nekem sincs autóm, pedig lehetne.
Azért nem ítélek senkit, mert nincs pénze. De őt meg ne zavarja, hogy nekem van.
a kérdés sarkított.
sok mindentől függ. ugye ha van egy ferfi , példának okáért mondjuk 30 feletti. miert nincs pénze? Mert egy lusta valaki aki nem akart tenni a jövője érdekében és nincsenek céljai ambícióji a jövőjét tekintően? akkor Köszönöm nem kérek belőle, nem is tudnék beleszeretni mert nem egy hullámhosszon vagyunk.
ha az a helyzet, h tanul fejleszti magát és vannak tervei céljai es TESZ is értük akkor nincsen probléma. ha viszont egy 40+ férfit veszünk gyanús , h semmire nem ment az életében. Így biztos kétségeim lennének vele szemben. en is kemény munkával , sok lemondással jutottam oda ahol vagyok, nagyon lentről kezdtem.
de folyamatosan haladok a célom felé, nincs okom panaszra. nálam minden hozzá állas kérdése.
a másik veglet pedig az lenne, h hiába van 760'as BMW, nagy ház és sok pénz..ha nem szeretem érdekből nem lennék senkivel a pénze miatt.
Minden nő ezt várja el: [link]
Az őszintébbek ki is mondják.
52 éves koromig olyannal még nem találkoztam, aki önzetlenül meghívott volna egy pohár vízre.
A tisztességesebbek fix tarifával dolgoznak.
Akit pedig elveszel, lelkiismeretfurdalás nélkül kifoszt váláskor.
#7! Jó ég! Ez a nő katasztrófa...
Mire van ekkora elvárása?? Előbb tanulja meg az írásjelek használatát. Szinte fájdalmat éreztem olvasás közben. :D
Hogy érdemben is válaszoljak a kérdésre: ha van munkája és látom rajta, hogy szeretne fejlődni, továbblépni akkor semmi akadálya.
Nem szakítanék, nem is zavarna, ha minden másban egyeznénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!