Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire fontos számotokra a párotok anyagi helyzete?
Igen, ha hosszabb távra terveztem, számított az egzisztencia.
Alapból olyan férfit szerettem volna, aki többet keres mint én, és/vagy magasabb pozícióban van, mint én.
Jó, hogyha nem kell mellette mindennapos anyagi dolgokon aggódni.
Hozzátenném, hogy fiatalabb koromban, pl. egészen kb. az egyetem végéig (22-23 éves koromig) nem igazán számított a pénz/vagyon/egzisztencia/munkahely egy férfiban, de ez főleg azért volt, mert akkor még nem gondolkoztam feltétlenül családalapításban, megállapodásban.
Mikor az egyetem elvégzése után elkezdett érdekelni a családalapítás, gyerekvállalás, máris fontosabb lett az anyagi oldal is. Nem lettem volna olyan emberrel hosszú távon, akivel nem tudtunk volna a családunknak szerintem megfelelő anyagi körülményeket biztosítani.
A szegényebb férfiaknak azt tanácsolnám, hogy minél fiatalabb lányokkal ismerkedjenek, mert a legtöbbjüket a klasszikus értelemben vett vagyon egyáltalán nem érdekli. Furcsa visszagondolni, de szerintem a fiatal lányoknál egy férfi a személyiségével tud bizsergést kiváltani. Később is, de később azon túl azért az egzisztencia is számít.
27/N (a férjem 36 éves, eddig 2 gyerekünk van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!