Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért annyira fontos a próbálkozó hím anyagi helyzete?
Pénz, kocsi, lakás, stb, stb..
Miért fontosabak ezek, mint a személyiség?
Egy csóró gyári melós (23/F)
Nem mindenkinek fontosak.Például nekem nem mert én is csóró vagyok.
L18
Felesleges általánosítani. Sokan túl is magyarázzák ezt a dolgot, tehát ha egy lány elutasítja őket, akkor rögtön jön az, hogy biztos a pénz miatt, holott talán semmi köze hozzá. Nem mondom, van olyan nőtársam, aki a pénzre hajt, de sokkal kevesebb, mint amennyire ez hangoztatva van. A te korodban pedig főleg nem ez dominál. Nem sűrűn fordul elő, hogy egy 23 éves embernek saját háza, autója és rendezett anyagi helyzete van, tehát már itt alapból bukott a dolog.
Akkor is szeretik ráfogni a nőkre, hogy pénzre hajtanak, amikor nem hajlandóak eltartani valakit. Már pedig ez természetes dolog. Szóval a tanácsom, hogy nyisd ki jobban a szemed, nem sok olyan nő van ebben a korban, aki a pénzt hajtja.
Egyetértek az előttem szólóval. Nem minden a pénz, és szerintem nem sok lány van akit valóban csak az hajtana (max. a ribancokat, de olyanokkal meg nem kell kezdeni...). Szóval fel a fejjel;) Nem ez számít;)
18L
Belőled is a csalódottság,meg a keserűség beszél.
Nyilván teli van a világ pénzéhes,felszínes,szemét,önző dög emberekkel,akik között ugyanúgy vannak férfiak is,és nők is.
Akadnak viszont rendes,jólelkű,nem a külsőségeket hajszoló emberek,köztük férfiak is, és nők is.
A Te feladatod az Élettől,hogy megtaláld a Hozzád illő párt,aki nem a pénzre hajt,és önmagadért szeret Téged.Bizony,ezért keményen meg kell izzadnod.A feladat nem lehetetlen,hiszen léteznek még rendes lányok is,viszont tudnod kell,hogy a boldogsághoz nincs királyi út.Rengeteg pofont fogsz még kapni az Élettől,mire megtalálod az Igazit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!