Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezte már úgy magát valaki hogy az anyagi helyzete miatt nem volt képes nyitni?
Jelenleg az egyetem mellé munkát keresek, egyelőre nincs semmi konkrét, alkalmi dolgok jöttek össze, de a kötelező költségeim miatt magamra alig marad pénzem, van hogy hetekig szinte semmi pénzeken "éldegélek" Mindeközben baromi magányos vagyok, nagyon szeretnék barátnőt, de férfiként egyszerűen így nem tudok nyitni senki felé, mert esetenként kb. sehova se tudnám elhívni, és szégyellem hogy nincs még munkám, és biztos anyagi hátterem. Érezte már így magát valaki?
24/F
igen jelen pillanatban is.
Legalább pénzed lenne akkor nézegethetnél rosszlányok.hu-n, de így necces az egész.
Szia, engem nem zavarna :)
ha valaki tetszik nem a pénztárcáját nézed, ha meg nem teszik akkor igen :P
Ez most szerintem úgy van, hogy összejött neked minden, h se nő, se pénz :S
Ne rágódj ezen inkább tegyél ellene :)
És nézz szét körülötted vmi rendes lányért akit nem érdekelnek ilyesmik :)
19L
Először is nem a pénzeddel kell foglalkozz, próbálj annak örülni ami van, nem kell hegedülnöd az utcán pénzért, vagy karnélkül pénzt kéregetned, tanulsz azért hogy JÓ ÁLLÁSOD legyen és h a későbbiekben jól élhess, a helyzeted rossz de nem kilátástalan, érthető ha rosszul érzed magad, és a gond szerintem leginkább ez a lányok a stabil pasikat keresik, 1 csomó csaj van aki leszarja ha akár ő fizeti a te kajádat is, de egyik csak se bír 1 olyan srácot aki szomorú, lelkileg erőtlen, magábafordult... ha réjösz h az élet szép (csak éppen 1szer lent 1szer fent) a kisugárzásod újra vonzó lesz és munkát is biztosan könnyebben találsz
remélem segítettem:)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak: Nekem ezzel nincsen problémám alapvetően egy nagyon pozitív életvidám ember vagyok, aki mindig jókedvre deríti a körülötte lévőket, ha rossz kedvem van akkor azt magamban vezetem le, kifelé nem igazán mutatom, csak a legjobb barátaimnak de ez egy két ember. Csak kiváncsi voltam más is volt e olyan helyzetben, hogy átmeneti anyagi gondok miatt nem mert nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!