Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezte már valaki úgy, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezte már valaki úgy, hogy a szerelem miatt ráment az élete?

Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak egy út van. STR8
2011. aug. 23. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen.

Sokszor nem tudok kibújni az érzelmeim alól, nem fékezem a szívem az eszemmel. És bár szép dolog szerelmesnek lenni, még is mindig akkor a páromra gondolok, hogy hiányzik, nem tudok nélküle élni, ilyesmi és így depresszióba merülök, például 3 órát gépezek egy huzamba, ahelyett, hogy űzném a hobbim, amitől szabadnak érzem magam vagy elmennék a városba kocsmázni egyet a munkatársammal.

De még így is jobb, mintha magányos lennék. Magány = ördög.

17/F

3/5 anonim ***** válasza:
Szerelmi bánat? Szar érzés, de idővel elmúlik.:)
 4/5 anonim ***** válasza:
ráment a z életem a fiatalságom legalábbis most ezt érzem.....
2011. aug. 24. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Most kicsit így érzem magam,mert reménytelenül vagyok szerelmes. Állandóan szomorú vagyok miatta,és még csak elmondani sem tudom neki. Szokták mondani,hogy egy másik ember el tudja feledtetni azt az embert,aki annyi fájdalmat okozott. Hát nemtudom, más engem egyáltalán nem érdekel csak is Ő...
2011. nov. 13. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!