Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte ezt? Nem vágytok izgalomra?
24 éves nő vagyok. A párom 35, van két gyereke 7 + 14 évesek.
Minden napom egyforma. Felkelek reggel fél 5kor a párommal.
Megcsinálom a kvt... Összekészítem a párom kajáját melóba aztán a gyerekekét a suliba. Én gyorsan összekapom magam fél óra alatt mert keltenem kell a gyerekeket. Meg ügyelni rájuk hogy minden meglegyen. Ilyenkor mosogatok közbe és megcsinálom a teát a suliba. Elmegyek dolgozni 7-től 15-ig ott vagyok... a párom jön értem fél 4 körül elmegyünk a gyerekekért a suliba a 14 éves fiút hazavisszük...3-asba megyünk boltba (párom+lánya+én). Ez legalább 1 óra... :S Utánna 5 körül hazaérünk kipakoljuk a bevásárolt cuccot. Mindenki leheveredik. Nekem van kb. 20 perc pihim és mehetek csinálni a vacsorát, hogy 7-re kész legyen mire kezdődik a műsor amit 3-asba néznek, mert én örülök hogy végre elmehetek fürödni. Mire végzek többnyire a csajszi elalszik és elviszem aludni. A fiút is átküldöm a szobájukba. Ha szerencsém van a párom ekkor még ébren van és szeretkezünk. Ha nincs akkor csak a horkolását hallgatom még elalszom. UNJA RAJTAM KÍVÜL VALAKI A MÓKUSKEREKET AMIT AZ ÉLETTŐL KAPOTT??
Ezt a mókuskereteket nem az élettől kaptad, hanem Te választottad saját magadnak.
Éppen ezért nem kellene ilyen fiatalon egy 35 éves, két gyermekes férfi párjának lenni. Neked 24 évesen még el kellene járnod ide-oda, bulizni, szórakozni. Nem úgy viselkedni 24 évesen, mint egy 10 évvel idősebb feleségnek. Ezt nem az élet adta, a párválasztásoddal hoztad magad ebbe a helyzetbe. 24 évesen én magam sem akarnék így élni.
Egyébként pedig miért neked kell minden este főzni, és a párodat, meg a gyerkeket kiszolgálni? Te talán nem ugyanannyit dolgozol, mint a párod? Ő nem csinálhatna időnként otthon valamit?
23 L
Igazatok van.. .Valóban nem az élettől kaptam... Bár nem úgy volt, hogy nálunk lesznek a gyerekek, csak így alakult. Na de ez mind1. Magamnak köszönhetem.
De akkor ennyi? Akinek gyereke van annak vége van az életnek irány a mókuskerék és kész?
Vagy csak azért érzem így mert még fiatal vagyok és ezért hiányzik az izgalom az életemből?
Persze, ha a két gyerek nem veletek lenne, úgy más lenne azért.
Én azt tudom mondani, hogy az életnek nincsen vége persze ekkortól sem. De aki - szerintem - más helyzetben van, az mindezt nem is így éli meg, ahogyan Te.
Aki mondjuk 28 évesen szül, és előtte már kibulizta, kiélte magát, valamint a saját gyerekeit neveli, az szerintem ezt a helyzetet könnyebben éli meg.
Itt szerintem a legnagyobb gond az, hogy Te még csak 24 éves vagy. Lány létedre úgy kell viselkedned ebben a helyzetben, mint egy tíz évvel idősebb családanya szokott. Nem csoda, ha nehezen viseled.
Hétvégén van közös programod a pároddal? El tudtok menni valahová?
Én a helyedben jobban bevonnám őt az otthoni munkába. Miért neked kell mindig kelteni a gyerekeket, és neked pakolni az ennivalót? Ő nem tudná ezt megtenni a hét egyik felében? Ugyanígy időnként főzhetné ő is a vacsorát.
Hétvégén nincs közös progi... :S Max megnézünk egy filmet és általában azt sem kettesben... :( Egyszer mertem ezt szóvá tenni, hogy soha nincs olyan hogy "Te + Én"... Egyből a fejemhez vágta hogy engem zavarnak a gyerekei. Pedig nem erről van szó, csak szeretném ha én is léteznék és nem úgy mint egy háztartási gép. :(
Reggel meg azért én vagyok mindig a gyerekekkel, mert a párom 6-ra jár dolgozni én meg 7-re.
Nekem nem tűnik katasztrofálisnak az életed. Sokan szeretnék ezt a nyugit, még akár ilyen fiatalon is. Persze túl sokat vállaltál magadra. A kajagyártást azt hanyagold, vagy közösen, vagy felváltva csináljátok.
De ha végzetesen unod akkor lépj ki ebből az egészből.
13:46-nak... Bocs hogy nő létemre többet keresek mint a
párom és fizethetem, a felsoroltakat helyette.És mellé az ő lízingei fizetve vannak nekem meg semmim sincs. Tök jó nekem.
Azért ha hétvégén sem csináltok semmit kettesben, még közös filmnézés sincs, az szerintem nagyon nem jó.
Nem hiszem, hogy hosszú távon jó maradhat így egy párkapcsolat, ha nincsenek közös élményeitek. Azért több kellene annál közös programnak, mint a bevásárlás és a szex.
El lehetne menni sétálni, az semmibe nem kerül, és nem is sok idő, vagy bármi egyéb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!