Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte ezt? Nem vágytok izgalomra?
24 éves nő vagyok. A párom 35, van két gyereke 7 + 14 évesek.
Minden napom egyforma. Felkelek reggel fél 5kor a párommal.
Megcsinálom a kvt... Összekészítem a párom kajáját melóba aztán a gyerekekét a suliba. Én gyorsan összekapom magam fél óra alatt mert keltenem kell a gyerekeket. Meg ügyelni rájuk hogy minden meglegyen. Ilyenkor mosogatok közbe és megcsinálom a teát a suliba. Elmegyek dolgozni 7-től 15-ig ott vagyok... a párom jön értem fél 4 körül elmegyünk a gyerekekért a suliba a 14 éves fiút hazavisszük...3-asba megyünk boltba (párom+lánya+én). Ez legalább 1 óra... :S Utánna 5 körül hazaérünk kipakoljuk a bevásárolt cuccot. Mindenki leheveredik. Nekem van kb. 20 perc pihim és mehetek csinálni a vacsorát, hogy 7-re kész legyen mire kezdődik a műsor amit 3-asba néznek, mert én örülök hogy végre elmehetek fürödni. Mire végzek többnyire a csajszi elalszik és elviszem aludni. A fiút is átküldöm a szobájukba. Ha szerencsém van a párom ekkor még ébren van és szeretkezünk. Ha nincs akkor csak a horkolását hallgatom még elalszom. UNJA RAJTAM KÍVÜL VALAKI A MÓKUSKEREKET AMIT AZ ÉLETTŐL KAPOTT??
Ki kényszerített, hogy fizesd másnak a költségeit? Ha nem szerelemből és örömmel teszed akkor mi értelme? Tényleg nem jó neked, de csak magadnak köszönheted.
Annak azért örülhetnékl hogy nincsenek megélhetési problémáid.
Az a baj hogy az anyagi része bonyolult a dolognak.
Én tisztába voltam azzal, hogy nekem be kell segítenem anyagilag, amit el is fogattam.
Nem vagyunk közös kasszán. Ez azt jelenti, hogy nem számolunk el egymás felé, és felváltva vásárolunk amég a páromnak van miből. Amikor nincs minden rám marad. Ez nem is lenne gond nem zavarna!!! Ha a párom fél év alatt nem a 2. új telefonját nézegetné és nem cserélné le a motorját egy drágábbra, mikor az én telefonom tönkre ment elő kellett vennem egy kb. 5 éves készüléket, mert másra kellett a pénz és azóta is ezzel járok. Szeretnék magamnak egy kis motort venni, hogy ne kelljen mindig valakinek könyörögnöm, hogy vigyen el valahova, hanem el tudjak menni intézni a dolgom. Csak ezt sem tudom így megtenni. Ezt érti valaki?? Nem vagyok önző!! De ez így nem fer... :(
Ezeket a gondokat fel tudom dolgozni... Meg ez megbeszélhető is lenne, ha a párom épp olyan hangulatban van. Csak tisztázni szerettem volna, hogy nem egy önző dög vagyok. Mert egy előző kommentelő írta, hogy ha nem szerelemből vállaltam... stb...
Bár... Lehet, hogy ezt a "mókus kerék" dolgot is azért így élem meg mert elfáradtam... Túl sokat vállaltam... És mindezt feltételek nélkül... És nagyon gyorsan minden természetessé vált azt hiszem... És elvárássá alakult. Viszont a párom természete és az enyém is olyan, hogy nem is biztos, hogy mindezt meg tudnánk beszélni... Mert már most tudom, ha azt mondom hogy menjünk el valahova akkor persze jön hogy visszakérdez, hogy "Miből?" mert arra sajnálja. Ha azt mondom, hogy sétáljunk, akkor meg "nem vagyok kiscserkész"... :(
Tegnap is kértem, hogy menjünk el egy kicsit motorozni este, de nem volt kedve... Próbáltam beszélni vele, de mire megfürödtem már félig meddig aludt és ma reggel semmire nem emlékezett abból amit mondtam... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!