Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érezte már valaki ugyanezt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezte már valaki ugyanezt, amit én?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, lassan 3 éve vagyunk együtt a barátommal, de már egyáltalán nem olyan a kapcsolatunk mint az elején...Félek,hogy előbb-utóbb a barátom ki fog belőlem szeretni, sokan mondják, hogy a szerelem nem tart örökké. De én mégis úgy érzem,hogy soha de soha nem tudnék a barátomból kiszeretni, viszont fordított esetben nem tudom...Abban már nem vagyok biztos,hogy a barátom örökre szeretni fog. Félek,hogy egyszer elveszítem és attól is rettegek,hogy egyszer majd más lánnyal látom együtt. Más is érzett már hasonlót? Mit tegyek, mert folyton gyötrődöm emiatt....:(
2011. aug. 26. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos én is igy vagyok vele. 18 éves vagyok és nagyon szerelmes, az egész életemet el tudnám képzelni vele, attól függetlenül hogy elég sok problémánk van. Szerintem ő teljesen máshogy érez és mostanság egyre többet jár bulizgatni (ami persze nem akkora gond) csak félek hogy ennek az lesz a vége hogy túl fiatal még elkötelezni magát és elsőre inkább ki szeretné élni magát. És én is folyton ettől rettegek hogy megun és kiszeret belőlem és elhagy. :(
2011. aug. 26. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
A tapasztaltabb barátnőm épp ma világosított fel, hogy szerelem nincs örökké és hogy nem kell félni attól, hogy elhagy mert nem éri meg lekötni magam ilyen fiatalon. A barátommal én is 3 éve vagyok együtt és nálunk sem ugyan az. Sőt, kifejezetten rossz..
2011. aug. 26. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szóval, ne rettegjetek csajszik, ha szakítotok nem omlik össze a világ. Nem éri meg folyton ettől félni. Én ma rájöttem :D
2011. aug. 26. 20:19
 4/7 Walk With Me ***** válasza:
Attól még, hogy a szerelem elmúlik még együtt maradhattok, boldogok lehettek életetek végéig. A szerelem egy kémiai folyamat, drog, megőríti az embert, de nem ez ami hosszútávon összeköthet két félt, hanem a közös élmények, egymás tisztelete, megbecsülése, vonzalom, bizalom, összhang és szeretet. A szeretet a legfontosabb dolog a világon, a szerelem az csak egy kis izgalom, de nem kell túllihegni. Ha szeretitek egymást és emellett megvannak az előbb felsorolt dolgok, szerintem lehet "örök" egy kapcsolat.
2011. aug. 26. 20:24
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsó: nagyon remélem,hogy igazad van! nem akarom őt elveszíteni soha...mindent vele éltem át először!
2011. aug. 26. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Éreztem, igen. Bár az én esetemben az a pasi már rég nincs mellettem. Úgy éreztem nélküle nem lennék semmi, mikor 4 év után elhagyott egy lány miatt, nagyon egyedül éreztem magam, úgy éreztem egy csődtömeg vagyok. Sírtam, hánytam 2 napig... aztán találkoztam a másik exemmel, ami nem volt hosszú életű kapcsolat, de arra rájöttem nem vagyok csődtömeg, és kár volt egy csalfa pasiért könnyeket hullatni. A mostani párommal több mint 3 éve vagyok együtt, vele teljesen biztonságban érzem magam, tudom, hogy szeret mindennél jobban és én is szeretem. Már együtt élünk. :)

25N

2011. aug. 28. 12:56
 7/7 anonim válasza:
Hát ezzel én is így vagyok csak én a barátnőmnél vagyok így! megígérte h örökké szeretni fog meg ilyenek de néha olyan érzésem van mintha csak muszáj-ból csókona vissza vagy ilyenek igaz h nagyon szeretjük egymást de nem vagyok énse benne biztos h velem marad:) azért mindent megteszek h minnél jobb legyen neki és h magamba bolondítsam h eszébe se jusson elhagyni:) 15/F
2011. aug. 28. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!