Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok olyan pasival akinek van olyan rossz szokása, hogy stresszes helyzete miatt rágja a körmét? 24FF
18 éves vagyok de ebből csak 18 éve rágom a körmöm!!! :D
18/F
Nem akaraterő, meg önuralom kérdése, vagyis de. Csak kár erről leszokni, és mondjuk rászokni a bagóra, vagy a piálásra, mert az is stresszoldó, és elfogadottabb, mint a körömrágás/bőrtépkedés. A stressz, ha valaki érzékeny rá, utat tör úgyis, tehát ha a körömrágásról leszokik, lesz más, mondjuk negyven éves korára egy szívinfarktus.
Vagyis nem a leszokás a megoldás, hanem a stresszes helyzetek kerülése, amennyire csak lehet, vagy még annál is jobban.
,,Azt mondta dr. Csernus, hogy aki rágja a körmét, az nincs rendben önmagával, tehát nem lehet férfi (FF!)... :D,,
Akkor dr. Csernus szerint az ilyen pasi egy puha p.ö.cs?!:D;)
Rossz szokás? Akaraterő kérdése? Ugyan már, aki csak egy kicsit is ért a gyermeklélektanhoz, az tudja h ez másról szól.
Egyébként engem nem zavarna
11:06-osnak,
Én mondjuk nem cigerettázom (astmas vagyok, s még a cigifüstől is néha úgy vagyok, hogy annyirán befulladom, hogy mentőt kell hívni).
Az alkoholról: 1 évben kb. 2 üvegnyi sört iszom meg (picolonként, azaz kb 2 dlként...ez 5 alkalmat jelent, s szilveszterkor 1 pohár pezsgő)...csak így oldom a feszültséget, konektorba meg nem dugok rézdrótot, hogy "azza' ógyam a feszüccségem" :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!