Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan könnyíthetném meg az...

Hogyan könnyíthetném meg az elköltözéssel járó stresszes, rossz dolgokat?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és nagyon közel állok a szüleimhez és a tesómhoz is. Rettentő jó a kapcsolatom anyukámmal, olyan mint a legjobb barátnőm, bármiben számíthatok rá. A tesóm pedig a legjobb fej kis csaj a világon, imádom. 210 km-re vettek fel egyetemre, így el kell költöznöm. Akarok önállósodni meg új embereket megismerni és tanulni, csak nagyon nehéz elszakadnom a családomtól. Rettentően szomorú vagyok és most úgy érzem, hogy nem fogom kibírni nélkülük és valószínűleg elég ritkán tudok majd csak haza jönni. Hogyan könnyíthetném ezt meg?

köszi a válaszokat

2011. aug. 10. 23:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt nem lehet megkönnyíteni. Hozzá kell szokni. Próbáljátok mindennap tartani a kapcsolatot, akár telefonon, akár interneten, bárhol. Amikor tudsz, és van rá lehetőséged menny haza, látogasd meg őket. Töltsétek együtt a maradék kis időt együtt. Sajnos, ez ilyen. Előbb vagy utóbb, de mindenki felnő.
2011. aug. 10. 23:59
 2/2 anonim ***** válasza:

én is imádom anyumat, de valahogy nem haltam bele, h elköltözött. mivel nálunk ez úgy nézett ki, h én maradtam a régi lakásunkban, ő meg ment a barátjához miután leérettségiztem.

tény, h nem 200 km választott el minket, de mivel elég elfoglaltak vagyunk mindketten, így heti 1 találkozót tudunk összehozni.

ez az élet rendje, majd megszokod. nem a középkorban élünk, van telefon, skype, lehet beszélgetni akár órákat is esténként.

2011. aug. 11. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!