Kutyámnak az idegrendszerre nagyon rossz. Mivel tudnám erősíteni? Vitaminnal, ha igen, akkor milyennel? Állandóan stresszes, félős és nyugtalan. Nem boldog kutya.
Nekem van egy "szedett-vedett fajtiszta korcs kutyám!
Aki meglátja, szörnyülködik!
Eleinte nagyon bizalmatlan volt velünk szemben, mindenért morgott, acsarított. De amióta többet foglalkozom vele, azóta nagyon játékos, pajkos, kedves, ragaszkodó lett!
Neveléssel és terápiával nem lehetne megoldani? Egyáltalán nem biztos, hogy idegrendszeri probléma szerintem. Ha az is, akkor ki kellene vizsgáltatni, mert van, hogy nem is idegredszer, hanem mondjuk pajzsmirigy okozza, tehát orvosi vizsgálat nélkül nem kéne elkezdeni "gyógyszerezni" a kutyát.
Mennyire vagy biztos vezetője? Bízik a döntéseidben, és elfogadja azokat?
Mitől fél? Próbáltad már a félelmetes dolgokat pozitív érzelmekkel (kajával) társítani?
Szerintem melózni kéne rajta, nem hiszem, hogy ne lehetne meggyógyítani. Minél többet kellene hordani jól szocializált, stabil kutyák közé. Még jobb, ha domináns ámde nem balhés, jól szocializált ebeket teszel elé példának, mert azokat inkább hajlamosak követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!