Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért annyira fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért annyira fontos a próbálkozó hím anyagi helyzete?

Figyelt kérdés

Pénz, kocsi, lakás, stb, stb..

Miért fontosabak ezek, mint a személyiség?

Egy csóró gyári melós (23/F)

2010. febr. 25. 18:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
19.12: Köszönöm szépen!
2010. febr. 25. 19:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem attól,hogy el kell sétálnom a páromhoz,mert nincs kocsija,még nem lesz földönfutó,és persze,jól esik néha egy mozijegy vagy egy szelet csoki,de nehogy már a kocsit nézzem,meg a lakást!

Nekem a párommal úgy lett lakásom,hogy mind a ketten megdolgoztunk érte,együtt,közösen.Szegénynek ma sincs saját kocsija,de ha 3 kilométert kell gyalogolnom,hogy boltba menjek,hát zokszó nélkül megteszem,és sok helyre buszozunk.Ez van.Viszont szeretjük egymást,és akkor is szerettem,mikor az 50 forintosokat számolgattuk a szobában,,miután házat vettünk.

2010. febr. 25. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én momentán pont egy ilyen csóró fiúnak nem kellettem, és pont egy lakásos-autós meg nekem nem kellett!

Na, mit szólsz hozzá?

Én nem várom el hogy egy pasi a kész házba vigyen, mert az nem helyes. Amúgy sem szeretek máshoz költözni én is szeretnék nő létemre magamnak egy saját lakást. Vagy egy férfival közöset! Mert így fair!

amúgy van egy pár nő, akik szeretik a pénzes palikat, de ők vannak a legrosszabb helyzetben, mert sok pénzes pali uralkodó és zsarnok és bunkó is.

nekem már csak ezért sem kellene egy ilyen sem.

De arra ne hivatkozzon egy csóró pasi sem, hogy azért nem kell egy nőnek sem, mert nincs neki semmije! Könnyű hivatkozni, inkább saját magadban nézd meg a hibát:

-nem biztos hogy a jellemedet nem szeretik, vagy egyszerűen nem a te súlycsoportodban keresgélsz?

Engem is akart már alacsony, görbe lábú nagyon csúnya pasi , igaz szegény is volt, de nem a szegénysége miatt nem vonzódtam hozzá...bár ő biztos azt hitte....

26.L

2010. febr. 25. 19:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem csak döntetlen esetén számítana.
2010. febr. 25. 20:18
 15/19 anonim ***** válasza:

19:23as: de szimpatikus hozzászólást írtál :)

kérdező: rossz helyen keresgélsz... én spec mindig nyösztettem a barátomat hogy szálljon le a földre,nem normális hogy a se--éhez van ragadva a kocsi..

2010. febr. 25. 21:54
 16/19 A kérdező kommentje:

Ja, nem a saját súlycsoportomban... idióta!

Te is biztos olyan p.csa vagy, mint az átlag!

(neem, nem a külső, vagy a pénz számít, hanem a belső tulajddonságai, biztos te is gyakran mondasz ilyen hazugságokat, hogy kicsit értelmesebbnek nézzenek)

2010. febr. 26. 04:11
 17/19 anonim ***** válasza:

hsuzonévesen nem számit,legalábbis nekem nem

de lássak benne fantáziát,akarato..

párom 22 volt mikor megismertem,egyetemista,napi 500 forintot kapott ebédre...de lehetett látni rajta a szorgalm,at,az akaratot,hogy azért tanul,hogy ne soron dolgozzon minimálbérért...eltelt 3 év,nagyjából jol keres (hozzáteszem énis már),és még pár év,és lesz mire vállalni egy babát

olyannal akin nem látom az akaratot,hogy többre vigye,sosem jöttem volna össze hosszabb távra...

pénz annyiból fontos,hogy két fizetésből ne éhezzünk,ha baba születik se szenvedjen hiányt...

és ha én képes vagyok tanulni,normális melot keresni jo pénzért,akkor ennyire legyen már képes a párom is...

(ismerkedős szakaszban sosem hagytam hogy többet fizessen mint én,sőt,én fizettem többet,most meg már mind1,ki fizet,egy bankkártya...)

22/L

2010. febr. 26. 07:58
 18/19 anonim ***** válasza:
kérdező..ezt kinek írtad hogy idióta??
2010. febr. 28. 17:29
 19/19 A kérdező kommentje:
A 19.37-esnek.
2010. márc. 2. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!