Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, nálatok a mai változó világban mennyire számít a másik anyagi helyzete, anyagi biztonsága?
hát én szeretem ha a párom gazdag családból való, valami nagy nemes céggel, nagy házzal, több autóval ...
most legyünk őszinték, elég nehéz időket élünk, számít ez is
22/F
Nekem nem számít. Ha a szegénysége nem megy/ment az iskolázottsága és műveltsége rovására, akkor nem érdekel.
21/F
Nekem az számít, hogy igénye és ambíciója legyen rá, hogy minél feljebb jusson a ranglétrán. Semmire nem megyek egy közepesen pénzes csávóval, aki elszórja minden vacakra a pénzét, és kedve sincsen dolgozni. Viszont van ismerősöm, aki hülyére tanulta magát, mert szegény családja van, és most jól menő vállalkozása van. Ehhez irdatlan keményen küzdött de volt rá igénye. Szóval nekem ez fontos.
(természetesen én is igyekszem "előrébb jutni", valszeg ezért "várom el")
20L
Sokat számít. A nők elvárják, hogy pénzes pasijuk legyen ,aki leőrébb jut. Csak éppen maguk a nők sosem jutnak llőrébb. A férfiak sokkal sikeresebbek, sokkal eszesebbek az élethez.
Ezért kell külföldi nőkkel ismerkedni, nálam már régóta csak külföldi nő jöhet szóba. Ők nem akarják magukat eltarttatni és sokkal okosabbak, mint a magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!