Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk, nálatok a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

L.Szilárd kérdése:

Lányok, fiúk, nálatok a mai változó világban mennyire számít a másik anyagi helyzete, anyagi biztonsága?

Figyelt kérdés
Gondolok, itt munkahely, lakás, autó, stb.-re. Valamint leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy tudva lévő, a mai világba nincs nyugdíjig tartó munkahely mennyire számítanak ezek a dolgok. Nem ritka az olyan, hogy valaki egyik nap még jól keres, de következő nap már az munkanélküli, ki tudja meddig.
2011. nov. 15. 22:05
 1/9 anonim ***** válasza:

hát én szeretem ha a párom gazdag családból való, valami nagy nemes céggel, nagy házzal, több autóval ...

most legyünk őszinték, elég nehéz időket élünk, számít ez is

22/F

2011. nov. 15. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
62%
Valahogy jobban foglalkoztat, hogy szeretem-e az illetőt.
2011. nov. 15. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:
(27 F akinek esetleg ez fontos.)
2011. nov. 15. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem számít. Ha a szegénysége nem megy/ment az iskolázottsága és műveltsége rovására, akkor nem érdekel.

21/F

2011. nov. 15. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem az számít, hogy igénye és ambíciója legyen rá, hogy minél feljebb jusson a ranglétrán. Semmire nem megyek egy közepesen pénzes csávóval, aki elszórja minden vacakra a pénzét, és kedve sincsen dolgozni. Viszont van ismerősöm, aki hülyére tanulta magát, mert szegény családja van, és most jól menő vállalkozása van. Ehhez irdatlan keményen küzdött de volt rá igénye. Szóval nekem ez fontos.

(természetesen én is igyekszem "előrébb jutni", valszeg ezért "várom el")

20L

2011. nov. 15. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
39%

Sokat számít. A nők elvárják, hogy pénzes pasijuk legyen ,aki leőrébb jut. Csak éppen maguk a nők sosem jutnak llőrébb. A férfiak sokkal sikeresebbek, sokkal eszesebbek az élethez.

Ezért kell külföldi nőkkel ismerkedni, nálam már régóta csak külföldi nő jöhet szóba. Ők nem akarják magukat eltarttatni és sokkal okosabbak, mint a magyarok.

2011. nov. 15. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálam csak annyira számít, hogy 26 vagyok és még abszolút nem vittem semmire, ezért egyáltalán nem is volt barátnőm, és bár sokszor elképzelem milyen jó lenne találkozni egy helyes lánnyal akivel tényleg megértjük egymást, soha nem is próbálkozom, ilyen helyzetben minek.
2011. nov. 15. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem teljesen mindegy,mert nekem van elég :D
2011. nov. 15. 22:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Lányok természetesen személyesen is lehet bizonyítani nekem azt, hogy a fenti állítás nem igaz. Aki baranyai, és ír nekem privátot, annak írok magmaról. :-)
2011. nov. 16. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!