Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok csak egy kicsit számít a pasi anyagi helyzete?
Én viszonylag jobb módú családból származok, de szinte mindig szegény fiúk tetszenek. Aranyosabbak,és igazán nem érdekel, ebben a korosztályban semmiképp :)
17/ l
Van akinek számít, van akinek nem -mondhatnám ezt is..
DE! Ha szeret a csaj, teljesen mindegy neki, hogy egy Mercedes Benz E-guarddal vagy biciklivel mész hozzá..
Nem, engem őszintén nem érdekel. Azért küzdök, tanulok ennyit, hogy sose szoruljak más pénzére, magyarul én képtelen lennék élősködni.
Az számít, hogy valaki dolgos, vagy egy munkakerülő alak, aki azt várja, hogy én tartsam el. Mert azt lesheti bárki.
imádom ezeket a "csajokat csak a pénz érdekli" kérdéseket-válaszokat...tiszta közhely az egész...teljesen elszomorít hogy csak ezzel foglalkozik mindenki...nem tök mindegy??? De komolyan?! Keress magadnak egy normális csajt a többit meg tojd le...-.-
L22
Van, akinek számít, és van, akinek nem. Nekem pl. egyáltalán nem. Eddig egyetlen barátom volt tehetősebb, de pont abból voltak vitáink. Állandóan ajándékozgatni akart, ezt meg azt venni, én ezt nem szerettem. Ha kedveskedni akar a párom, tegye azt gesztusokkal, ha virágot akar adni, hajtogasson egyet papírból, ha el akar vinni valami étterembe vacsorázni, inkább rábeszélem, hogy maradjunk otthon, és főzzünk közösen valamit. Nekem az ilyen dolgok sokkal többet jelentenek.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!