Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tudnátok mutatni, linkelni olyan pasikat, akik számotokra "átlagosak" külsőre nézve?
Most hirtelen két színész jut eszembe, akit ÉN átlagosnak mondanék, miközben kb. az összes lány ismerősöm földig csorgatja értük a nyálát: Gerard Butler és Jake Gyllenhaal. Nem azért, mert nem néznek ki jól, csak számomra nincs a kinézetükben semmi, ami megfogna.
Szóval tényleg nagyon eltérőek lesznek a válaszok. xD
Jobban örülnék neki, ha nem sztárokkal dobáloznánk, hanem netről vagy valahonnan mutatnátok számotokra átlagos pasikat.
Beírjátok, hogy "men" a képkeresőbe csak találtok közöttük egy átlagosat. :)
15:42-es vagyok. Azért írtam színészeket, mert őket mindenki ismeri, de akkor bocsi. Beírtam a keresőbe, ahogy mondtad, hát én ott nem igazán találtam olyat, akit átlagosnak mondanék. De még olyat sem, akire azt mondanám, hogy jól néz ki... Csak ezeket az csupaizom, agyonolajozott, félmeztelen, műmodelleket... Elcseszett egy világban élünk, azt hiszem.
15:45-nek meg: pont ezért írtam, nagybetűvel, hogy "én"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!