Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Olyan műkörmöket tudtok...

Olyan műkörmöket tudtok linkelni, amelyek nem extrémek, de még sem átlagosak? Amit mondjuk kipróbálnál?

Figyelt kérdés

mint pl ez:

[link]

sztem nem is olyan extrém,de nem is a megszokott.:)

2011. júl. 6. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
2011. júl. 7. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
ezek undorítóak
2011. júl. 7. 10:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Sztem nem undorítóak de furcsának eléggé furcsák. Ezek nem mindennapi körmök. Fogalmam sincs kérdező h. milyen körmömre gondolsz mikor azt írtad h. nem is annyira extrém de nem is annyira megszokott. De még is a képhez hasonló. Én nem hordanék ilyet,illetve a sokból néhányat biztosan de vannak köztük eléggé durvák azokat sosem csináltatnám meg. A képeken feltüntetett körmök sztem meg extrémek mert én legalább is nem látok olyan embereket akik ilyeneket csináltatnának akár hétköznapi viseletre akár alkalomra.
2011. júl. 14. 09:30
 4/7 A kérdező kommentje:
a hegyesek nem tetszenek,de vannak a linkben tök jók is,köszönöm!:) hát az a baj,hogy még énsem tudom milyet szeretnék... nem csak egy sima franciát,hamár kiadok érte pénzt,csak azért kérdeztem:) köszi a válaszokat!:)
2011. júl. 14. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Előző válaszoló vagyok: Ha ezek között nem találsz akkor sehol :) http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..

Ezt a kérdést pl. én tettem fel nemrég :) Remélem megtetszik valamelyik. Én már sasolok az egyikkel;)

2011. júl. 14. 13:54
 6/7 A kérdező kommentje:
igen a második linkelő nagyon eltalálta,köszi szépen!:D
2011. júl. 14. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen,örülök h. segíthettem ;)
2011. júl. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!