Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi jóképű izmos stb ideálod de az szegényebb mint te összejönnél vele?
Nekem biztos nem kellene. Nézhet ki akárhogy, ha egy szerencsétlen.
Most az, hogy szegényebb, mint én, az egy dolog, ha rednesen dolgozik, de pl olyan a szakmája, amivel nem keres olyan sokat, az nem zavar. De ha nem dolgozik meg lyukas zokniban jár, na olyan nem kéne, akárhogy néz ki.
rollerral :D kikre buksz, a 13 évesekre?
egyébként meg tudod, valakit megítélni az aktuális helyzete alapján eléggé faramuci dolog, úgy ahogy az öltönyös juppi menedzser zselézett hajjal is lehet egyik napról a másikra börtöntöltetlék, úgy egy rolleros pasi is megtalálhatja a szent grált
Attól függ miért és mennyire van legatyásodva.
Ha szimplán azért, mert még nem dolgozik, akkor semmi probléma, ha nem akar tenni semmit ellene, akkor ott a személyiségével lenne már probléma.
Azért nekem más/több kellene annál hogy jóképű,izmos....
Ha meglenne az a bizonyos szikra, akkor igen a válaszom. Az hogy kevésbé tehetős, nálam nem számítana. Dolgos legyen az a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!