Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választ sok jóképű férfi kevésbé dekoratív nőt? És fordítva is igaz.
A szépség ízlés dolga.
Nekem pl. dögös Elly Mayday, van akinek ő hájas
Bátyámnak álomnő volt az exe, aki rajzolt szemöldökű, kapafogú, és 170/45 kg volt.
Én nem tartom szépnek Emma Watsont, akiért csomóan oda vannak, viszont szerintem szép Gwyneth Paltrow.
Érted már? :)
Kinek mi a jóképű. Én nem látom magam különösebben szépnek, de sokan nem értik, hogy miért ahhoz mentem férjhez, akihez. Hát azért, mert nekem ő az ideálom többek között külsőre is. Vékony, szálkás hosszú hajú, tetovált, piercinges, egymagas velem. Ő a kolléganőm szemében, akinek nála 2 fejjel magasabb kigyúrt férje van "nem férfi". Az én szememben meg az ő ideálja nem férfi, hanem egy adag műanyag, amire ránézni is rossz.
Mindezt nem rosszindulatból mondom, mert emberileg mind a kolléganőm mind a férje nagyon rendesek :) De hát ízlések és pofonok tudod.
Igen, a szépség relatív dolog, de amúgy érdekes ,pl egy barátnőm direkt mindig a kevésbé szép külsejű(magyarul, ronda) pasik közül válogatott, mert nem szerette a "szép fiúkat", azt mondta nem bízik bennük.Nos, ezek a pasik nem relatíve voltak csúnyák, hanem úgy az ismerősök 99%-a szerint....
De volt másik ismerősöm is, akivel egyszer ez a külsőség dolog szóba került.Ő azt mondta, neki nem elsődleges, hogy a barátnője szép legyen, mert ő inkább a lelkét nézi a lánynak :)
Még hozzátenném a "mindenkinek más tetszik" dologhoz:
Én egy 165/80-as nő vagyok, arányosan kövéren, nem az undorító kategória, meg igényes is vagyok, de sokaknál szóba se jöhetnék (amivel nincs is baj, nekem is vannak feltételeim).
A párom, aki szerintem őrületesen dögös (mások véleményét nem tudom) mindig úgy kel fel, hogy simogatja az arcom, a pocim, és olyan szeretettel és szerelemmel a szemében mondja, hogy "gyönyörű vagy ma reggel is".
És kitudja miket mondanak az ismerősök, lehet minket is kibeszélnek, mint ahogy te teszed.
Szóval nem látsz bele a kapcsolatba, nem tudhatod mi tetszik másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!