Megeshet, hogy egy túl jóképű/tökéletes srácnak/lánynak egy átlagos kell?
Ha én nem vagyok népszerű, sem átlagon felüli, egy kicsit sem, de Ő túl jóképű, nem csak szerintem, hanem mindenki aki elmegy mellette észreveszi. Az megeshet,hogy neki mégsem egy túl tökéletes lány/srác kell, hanem meglát valamit, egy átlagosban?
Na meg ha nem is ilyen 'szerelmes' fajta? Azaz nem lehet napiszinten közösségi oldalon hallani a hisztit,hogy milyen szörnyű a szerelem, lehetséges ez?
Második: Köszi..:)
Persze csak infót gyűjtök,úgyis az lesz ami élesben lesz, ez ettől nem függ.
Csak elgondolkoztam,hogy lényegében, minek köszönhetem,hogy észrevett.
De lehet én beszélek bele sokat,és nem tartja mindenki úgy,lehet belül magát sem tartja tökéletesnek...
Lehet én is lejebb értékelem magam amennyire kellene,egyszer majd kiderül.:)
Harmadik: Még most is így érzem...
De most a szépség/helyesség relatív, lehet én túl sokat látok bele,mert nekem Ő tetszik,és azt gondolom,hogy mindenki aki ránéz így látja, de szerintem esetek többségében,tényleg így látják.:D
Ha netán értelmesebb vagy, mint a szép/tökéletes lányok, meg nem futsz utána, akkor könnyen lehet, hogy EZ felhivja a figyelmét rád.
Az csak hülye valakiknél számit, hogy a másik hibátlan kinézetü legyen, értelmes embereknek fontos a másik esze meg a személyisége is.
Általában szerintem így van....
Amugy meg senkisem tökéletes...
Maximum te látod annak.
A környezetemben amúgy a nagyon népszerű lányoknak általában a többiek szemében átlagos fiú lett a párjuk, ez fordítva is igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!