Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megeshet, hogy egy túl jóképű/...

Megeshet, hogy egy túl jóképű/tökéletes srácnak/lánynak egy átlagos kell?

Figyelt kérdés

Ha én nem vagyok népszerű, sem átlagon felüli, egy kicsit sem, de Ő túl jóképű, nem csak szerintem, hanem mindenki aki elmegy mellette észreveszi. Az megeshet,hogy neki mégsem egy túl tökéletes lány/srác kell, hanem meglát valamit, egy átlagosban?

Na meg ha nem is ilyen 'szerelmes' fajta? Azaz nem lehet napiszinten közösségi oldalon hallani a hisztit,hogy milyen szörnyű a szerelem, lehetséges ez?

2013. ápr. 8. 17:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Külső megfog belső megtart.

Szerintem ha nem ismered akkor nem fogod tudni felkelteni az érdeklődését (ha tényleg nem vagy se népszerű se szép ahogy írtad), mert egyszerűen elmegy az átlagosak mellett, ha egyszer megteheti.

De ha már ismered és jóban vagytok akkor szerintem megeshet hogy kialakulnak érzései, azoknak nem lehet parancsolni.

2013. ápr. 8. 17:21
 12/24 anonim ***** válasza:
46%

Nálam egy nő lehet kinézetre nem szép ,de ha főzni tud, igényes, házias,kedves akkor aztán nála nincsen szebb lány a földkerekségen

22/f

Szerintem is létezik olyan ,hogy egy nagyon népszerű lánynak a hallgatag srác jön be. Elege van ,hogy bárkit megkaphat viszont a csendesért ,hogy beszéljen vele harcolni kell.Kihívás..

Viszont vigyázni kell a szépséggel mert ,ha elmúlik nem marad csak az amit megtanult..

2013. ápr. 8. 17:21
 13/24 anonim ***** válasza:
55%

Azért egy Brad Pitt típusú pasi nyilván nem egy Tori Spelling típusú nővel fog összejönni (ha már amcsi tündérmeséknél tartunk:)

Oké, hogy számít a belső is, de a külső is, egy normális kapcsolatban szex is van és nem hiszem hogy azért fog megkívánni mert isteni húslevest csináltál neki vagy mert szépen kivasaltad a ruháit..

2013. ápr. 8. 17:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Akik a facebookon szerelmeskednek, az csak álca. Sosem igazi szerelem és azok az emberek sosem szerelmes fajták.
2013. ápr. 8. 17:34
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Senki sem tökéletes!!! Mindenkinek van hibája kinek több kinek kevesebb.

Megeshet hidd el!! :) Nem mindig a külső számít!

Valószínűleg az illető lát benned valamit ami számára különleges.

2013. ápr. 8. 17:46
 16/24 A kérdező kommentje:

Illetve előfordulhat az is hogy csak saját magad becsülöd le! :-) Attól hogy számodra nem vagy átlagon felüli "egy kicsit sem" még lehet hogy a te szemében meg pont az álomnőt testesíted meg.'

Egy párszor ezen gondolkozom,Ő nem ismer engem,én sem Őt, nem volt még belső ami megtartott.

Pont ezért írtam azt,hogy jelenleg a külső ami tart minket, egy ideje.

Szóval ezt most nem úgy írtam meg,hogy most épp készülök felhívni magamra a figyelmet, Ő észrevett,aztán én is Őt,és így most már tudjuk egymás létezését.:)

2013. ápr. 8. 17:50
 17/24 anonim válasza:
Olvas Szent Johanna gimi-t. : )))
2013. ápr. 8. 18:26
 18/24 A kérdező kommentje:
:D Akkor már alkonyat:D
2013. ápr. 8. 21:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem konnyen megeshet, hogy egy atlagnal szebb pasi/ lany egy atlagosban talalja meg a parjat. Ugyanis nem csak kulso letezik, es az szemelyiseg, a viselkedes, es a tobbi is nagyon fontos. Ha csunya valaki az mar mas, bar meg csunya pasinak /nonek is elofordul, hogy nagyon jol kinezo partnere van.
2013. ápr. 10. 21:33
 20/24 anonim ***** válasza:

Nincs tökéletes ember. A külső vonások szépsége mulandó dolog. És igen, megeshet, két esetben is:

1. a férfi számító, és a lány gazdag;

2. a férfi gazdagabb lelkivilágú belül, mint amilyen szép vonásai vannak kívül (ez olyan ritka, mint a fehér holló), és nem azzal foglalkozik, hogy ő hogy néz ki, a másik hogy néz ki, hanem azzal, hogy mi van belül.

A nagyon szépfiúk általában nagyon szépkislányokat keresnek. Hasonló a hasonlót alapon.

2013. ápr. 11. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!