Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megeshet, hogy egy túl jóképű/...

Megeshet, hogy egy túl jóképű/tökéletes srácnak/lánynak egy átlagos kell?

Figyelt kérdés

Ha én nem vagyok népszerű, sem átlagon felüli, egy kicsit sem, de Ő túl jóképű, nem csak szerintem, hanem mindenki aki elmegy mellette észreveszi. Az megeshet,hogy neki mégsem egy túl tökéletes lány/srác kell, hanem meglát valamit, egy átlagosban?

Na meg ha nem is ilyen 'szerelmes' fajta? Azaz nem lehet napiszinten közösségi oldalon hallani a hisztit,hogy milyen szörnyű a szerelem, lehetséges ez?

2013. ápr. 8. 17:07
1 2 3
 21/24 Kicsi Kree válasza:

Sztem teljesen lehetséges , hogy felgigyelt rád. :)

Valószínűnek tartom azt is , hogy nem becsülöd magad.

Tudod minden ember ugyan annyit ér :)

2013. ápr. 11. 10:36
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Fogalmam sincs,hogy lebecsülöm-e magam,vannak pillanatok mikor bátran az ember szemekbe belenézek,aztán máskor meg lehajtott fejjel ballogok:/

Olyankor annyira félek,hogy beszólnak..:/.

Nem tudom,bárhogy lesz is, már nem fog érdekelni, ha szeretne, nem érdekelne többet,hogy külső vagy más.:)

De elsősorban csak külsőt tudja még szemlélni. Mást nehezen

2013. ápr. 11. 16:15
 23/24 anonim ***** válasza:
Én átlagos lányként (nagyon nem vagyok tökéletes, csinos sem) találkoztam már irtó jóképű pasival, aki nagyon népszerű a lányok körében, és kellettem neki. Amikor megismerkedtünk, smink volt rajtam. Később amikor randiztunk, kifejezetten kérte, hogy ne legyen rajtam smink, mert neki az tetszik, ha egy lány természetes és egyszerű. Csodálkoztam. Azt mondta hogy azért ilyen lányt keres, mert az édesanyja is egyszerű asszony, és köztudottan a pasik olyan lányt keresnek, mint az édesanyjuk.
2013. aug. 4. 09:04
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszi,igazán aranyos vagy,hogy irtál.:)
2013. aug. 8. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!