Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak tőlem a nők ha extra gazdag vagyok?
Igazán dicséretes hogy bebizonyítottál egy olyan tényt amit eddig is tudtunk hogy sok az anyagias csaj
Viszont ezek után senki ne csodálkozzon hogy a csajok azt mondják a fiúkra hogy úgy hazudnak mint a vízfolyás
ennyire unatkoztál amúgy? :D
vagy csak kellett pár privát üzenet,kép?
"aranyos vagy és engem nem érdekel a pénz"
"meztelen képet is kaptam"
Na, párkapcsolati trollok, hogy is volt az a duma, hogy a nőket nem a pénz érdekli? Csak 17 lány írt a Kérdezőnek, amikor más pasas 500 levelet ír lányoknak és kemény 0, azaz NULLA darab választ kap.
Szégyenek a mai nők, egyszerűen undorító ez a képmutatás, álszentség.
Jajj, Törpicsek ne nyaljál már be mindent.
A kérdés is kamu volt.
Azt hiszed, hogy a kérdező a kommentjeiben nem kamuzik arról, hogy miket kapott priviben? El ne hidd már amiket ír! Pláne ne vonj le belőlük messzemenő következtetéseket.
Már bocsánat, de nem értem, miért fáj az bárkinek is, hogyha egy r@banc nő bepróbálkozik egy pasinál a pénze miatt. R@bancokat lehet kapni az út szélén is, 3-4000 Ft-ért, de a neten is vannak, magasabb áron. Akik a kérdezőnek írtak, azok is r@bancok, csak ők kissé feljebb árazták be magukat.
Tényleg ilyen nőkre vágytok, kedves siránkozó férfiak...? Mert ha igen, akkor vegyetek magatoknak ti is, pénztárcához mérten ki-ki milyet tud megfizetni....
De az a nő, aki egyből meztelenre vetkőzik egy vadidegennek akiről csak annyit tud, hogy vastag a bukszája, az nem való társnak. Nincs mit irigyelni tehát az illető pasitól. A kereslet-kínálat törvénye alapján mindenki talál magának megfelelőt, de ehhez tudni kellene, hogy mit is kerestek. Nem a r@bancokon kell fennakadni, hanem észrevenni a normális nőket. Igaz, azok nem dobálnak félmeztelen képet a Facebookjukra. Azok nem pózolnak csücsöri szájjal a kamerába. Nincs platinaszőke műhajuk, és nem jutnak le naponta a konditerembe se (mert nem a más (apuci, pasijuk) pénzéből élnek, hanem dolgoznak). Azok nem fognak veletek randira menni az első "teccő' g@ci, kő' kóla?" megnyilvánulásotokra. Nem fognak az első randi után lesz@pni a parkolóban... (És a francba is, lehet, hogy ezzel elbukjátok a kávé árát, amit fizettetek nekik!)
De tudjátok, mi a baj? Hogy ezeket a lányokat ti sem veszitek észre. Mert ti ugyanúgy a külsőségekre utaztok, mint azok a r@bancok, akiket itt leszóltok... Nem kell a nő, ha nem 50 kiló, nem kell, ha gyereke van, nem kell, ha nem tökéletes az orra, a füle, a melle, a feneke, az akármicsodája... A Barbibaba az kéne, de ahhoz meg ti nem vagytok eléggé Kenek. Talán lejjebb kellene adni az elvárásokból, és azt nézni, milyen az összhatás. És a természetes kisugárzást, az emberi értékeket nézni a vakolat helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!