Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan nőkről akik a gazdag társukkal tartatják el magukat?
nem ítélkezem, főleg ha nem ismerem őket
lehetnek ők a kivételek, akik tényleg szeretik egymást és a helyzet ellenére nem a külsőségek ellenére vannak együtt
de ha mondjuk tudom, hogy a nő tényleg csak a pénzért ment hozzá, akkor se az én dolgom ki mit csinál
Én pl szeretem mikor a reggeli dugóban ülök a Q7 Audiban, és a Józsi ordít kifelé a pirosnál, mit nézőőőő mönnyél már!!!
Szegény kisebbségi komplexusos, 140 kg, de kicsinek érzi magát.
Ilyenkor rám néz és közli, hogy ugye apát szereted, és nem hagyod el soha?
Majd a lábam közé nyúl, hogy éreztesse ő a főnök.
pénzéhes rákos daganatok,de nevetek mert más pénzét úgy lopják ahogy akarják,de attól a szememben semmire kellő húscafatok....a férj pedig egy nyomorúságos papucs,szintén életre méltatlan egyed
ha már pénzért veszi a feleségét,alázza is meg rendesen,a végletekig.Nézze meg meddig mehet el,és hol van vagy hol nincsenek határok
amit pénzért veszel az a tulajdonod ilyen egyszerű.
Lusta elkenyeztetett liba ez a velemenyem. Onerobol semmire sem kepes.
18/L
Az a nő, aki emiatt van együtt valakivel, tipikus biodíszlet. Csak egy tárgy, egy húscafat, amire licitálni lehet, és aki a legtöbbet ajánlja, az nyer.
És még meg vannak lepődve, hogy rengeteg jó ízlésű ember lenézi őket. Pedig csak szánni lehet az ilyeneket.
Ha a férj iszonyú ronda, csak nem hülye, és tudja, hogy a pénze miatt van vele a nő.
Innentől senki nem hibás. A nő pénzért adja, a férfi pedig pénzért kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!