Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akiknek extra igényeik vannak és emiatt nem fogják megtalálni a párjukat 60-70 évesen rá fognak jönni hogy valamit nagyon elrontottak emiatt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 18:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
48%

#7-8: Mik az igényeid?

"Aki tisztában van vele, hogy mire vágyik, az meg is szokta találni."

A mesekönyvekben biztos, a valóság nem ilyen. A nyerő lottószelvényre is vágyom, tisztában vagyok vele, mégsem jön össze.

2016. jún. 24. 18:42
 12/34 anonim ***** válasza:
53%
Jön is az Audis lovag, csak nem nekik, hanem a fiatal kis bigéknek. :D
2016. jún. 24. 18:43
 13/34 anonim ***** válasza:
71%
:D nem csak 2 évvel utánad megtalálják azt, aki megfelel az igényeiknek. Miért voltál kevés, mi fáj? :P
2016. jún. 24. 18:58
 14/34 anonim ***** válasza:
25%
Oszt kinek van pénze audira, bmw-re. Há én munkanélküli vagyok 5 hónapja, előtte közmunkás voltam, nincs pénzem autóra se házra. A nők legyenek korrektek s sajnáljanak meg és feküdjenek le velem.
2016. jún. 24. 19:23
 15/34 anonim ***** válasza:
14%
Minden nő gerinctelen, ha nem sajnálja a szüzeket.
2016. jún. 24. 19:24
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
Én kipróbáltam milyen olyannal, aki nem felelt meg az elvárásaimnak.Nem eggyel ráadásul,gondoltam majd kialakul stb...de nem!és nem voltam velük boldog. Szóval inkább megpróbálok egyedül boldog lenni....
2016. jún. 24. 19:42
 17/34 anonim ***** válasza:
56%

1945-ös te legalább(talán )őszinte vagy! Nincs itt a másiknak se hidd el csak összehazudoznak priviben minden xart, -minden második fószer közgazdász, na meg nyelvtanár, illetve informatikus, és az irodában temgetik unalmas életüket, emellett jóképűek, kondi teremben nevelkedtek és hatalmas..... szívük van!

Még jó, hogy nekem van párom és 70-évesen is ha sikerül megérni, lesz.

Néha ismerkedek ha rám írnak, de ha független lennék nem lenne egyszerű dolgom, -nem a csórósággal van itt baj hanam a h(ü)lyességgel sokaknál...

Amúgy nem sajnálok senkit és szép a gerincem!

2016. jún. 24. 20:01
 18/34 anonim ***** válasza:
65%
Sokkal hamarébb párt találnak mint gondolod! De nem ezen az oldalon!
2016. jún. 24. 20:47
 19/34 anonim ***** válasza:
70%
Én több olyan nőt is ismerek, akik 40-en felül vannak, de nincs párjuk. Kifejezetten szépek, műveltek, jómodorúak és elegánsan öltöznek. Ezek a nők nem mindig, de van hogy tudatosan nem választanak párt. Akik esetleg szeretnének, azok pedig a mércét sosem adják lejjebb. Ennyi. Hiszik, hogy inkább egyedül, mint egy színvonalon alulival. És hidd el! Ők ezzel a tudattal boldogabbak, mint egy férfival, akik esetleg nem az ő szintjükön van!
2016. jún. 24. 22:13
 20/34 anonim ***** válasza:
53%

Ha férfi lennék, lesülne a képemről a bőr, ha egy nő azért akarna velem összejönni, mert a béka feneke alá süllyeszti az általa elvárt színvonalat. Inkább törekednék arra, hogy legalább egy minimum szintet meg tudjak ütni. És nem, nem a nők kedvéért, hanem saját magamért, hogy elmondhassam, hogy a társam nem azért jött velem össze, mert nem talált mást, hanem mert tényleg értékel.

Ja, hogy nőként is így gondolkodom, és teszek azért, hogy ne csak szamár legyek, ha már ló nincs? Nem tudnék férfinak tekinteni valakit, aki arra építi fel az életét, hogy hátha valaki egyszer megszánja...

2016. jún. 24. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!