Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S Uraim! Szerintetek elrontottak a randit vagy mire utalhat ez a 3 puszi el váláskor?
A 3 talállka volt a sráccal aki
Mellesleg nagyon okos egyetemet végzett intelligens vicces igazi férfi 26 éves en en 24. Sokat dolgozik mert lakást szeretne venni mondta is hogy most nincs ideje arra h párja legyen .Egyenesbe akarja tenni az életet megalapozni mert mar a családjára gondol. En is ilyen családcentrikus vagyok sok mindenbe egyezzünk .Jol
Elbeszélgetünk sok mindent megoszt velem és önmaga is mellettem
Fel tud oldódni így vettem észre. Na most 3 tálib felhívott magához mondtam h en nem
Sexelek vele meg csók se volt
Erre
Ő csak aludni akar mert fáradt . Mondom neki oké max hazajövök . Felmentem beszélgettünk vagy 3 órán át . Utána bebujtunk az agyba és egymás fele
Fordulva ölelve feküdtünk . Egész közel
Jött az orra az orromhoz ért vág 15 percig így voltunk aztán elcsattant a csók. Érzéki volt lágy kicsit néha heves. Aztán el szégyelltem magam és magamhoz húztam . Ugy viselkedtem mint egy gyerek ő meg csal mosolygott mondtam
Is neki h ciki vagyok 😀 Erre ő nem Azt
Mondja szűz vagy meg! Erre en mondtam h nem :D Utána mondta h aludjunk
Meg ölelt és ugy . Reggel
Egy puszit adott az arcomra az agyba
Felöltöztunk persze bezártam az ajtót mondta is h jajj nehogy lásson valamit😄 Majd
Mondta h mennie kell
Dolgozni elkísért egy darabig kocsival utána 3 puszit adott integetett és elment. Most akkor ez mi? Túl gyerekes voltam? Meg csak 2
Pasim volt mondtam
Neki ...zavarba voltam ez van elcsesztem
Lehet?
3 tálib? :D
am csak szexet akart az intelligens tanult férfi.
Nincs ideje párkapcsolatra,akkor mi a f*nének volt 3 találka?
Ha fáradt,aludjon egyedül.
Kis ribi vagy, hogy felmentél hozzá :D
Lehet nem
Kellett volna.Hat ez az akkor minek találkozik velem? De meg
Mindig nem tudom h ha este csók volt
Miért 3 puszival az köszönt el....
Nagyon tanult és intelligens férfira vall 3 puszi.
Kb. nem 10 évvel ezelőtt volt divat?
Bár a táliboknál nem tudjuk, hogy van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!