Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akiknek extra igényeik vannak és emiatt nem fogják megtalálni a párjukat 60-70 évesen rá fognak jönni hogy valamit nagyon elrontottak emiatt?
300 ezer feletti nettó bér - Ez azért összetett dolog, mert cégtől is függ, hogy fizetnek-e ennyit, és ha igen, akkor milyen munkakörben, az, hogy mit tanultál, csak részben befolyásolja.
helyes - Kinek mi számít helyesnek? Különböző nőknek különböző az ízlése.
izmos külső - Itt is vannak fokozatok, és egyéni ízlésen múlik, kinek mi a vonzó. Mivel én rendszeresen mozgok, nekem fontos, hogy a párom is legalább ennyit tegyen a saját egészségéért, és mozogjon.
180 cm magasabb - Nálam mondjuk 170cm a nagyon alsó határ.
vállalkozó típus - Ez is megint igény szerinti dolog, meg nem tudom, ki mit ért alatta. Lehet vállalkozó típus az is, aki hazardírozik, és nem körültekintő, lehet ezt munkára is érteni, meg arra is érthető, aki mondjuk nyitott spontán ötletekre, programokra.
hűséges - Ennek alapnak kellene lennie, ha valaki párkapcsolatban gondolkodik.
odaadó - Ez nekem egy körülírhatatlan tulajdonság.
nagyon férfias - Hát, egy férfi milyen legyen, ha nem férfias? (lehet túlzásba esni???)
magabiztos, határozott - Ez meg nekem egy bármilyen FELNŐTT ember ismérve. Egy felnőtt legyen ilyen, akár férfi, akár nő.
nagyon jó humora van - Ez megint csak egyéni, mert mindenkinek más a jó humor, de a humor fontos, az egész élethez is, nem csak egy párkapcsolathoz. Humor nélkül meggebedsz.
az ágyban is nagyon jó - Kinek mi a jó? A két fél passzoljon össze szexuálisan, és akkor nekik kettőjüknek nagyon jó lesz. Mások meg nem számítanak.
Az, hogy a magyar férfiak nem tudnak ennek megfelelni, nem azt jelenti, hogy elvárások átlagon felüliek, hanem azt hogy férfiak átlagon aluliak! :D
Vagy hogy gondoltad, szerinted le kéne arról mondani, hogy a férfi hűséges legyen vagy ne szrja le a párját az ágyban?? Az a normális ha valaki hűtlen, b*nkó paraszt? Ez a " mégis melyik ujjamat vágjam, amikor mindegyik egyformán fontos" esete...
Kérdés, mi az extra igény.
Pl. unokatesómnak szerintem nincsenek extra igényei, aztán mégsem talál párt magának, pedig már a harmincas éveiben van. Pedig nem egy bányarém, átlagosnál minimálisan vaskosabb testalkatú, de nem túlsúlyos, nem szupermodell arca van, de nem is ronda. Annyi plusz igénye van, hogy a párja legyen konzervatív keresztény... mégcsak nem is ilyen nagyon puritán, mert sminkeli magát, csinosan öltözik stb. És nem talál, pedig direkt még olyan közösségbe is jár. Egy ismerkedési kísérletéről tudok, de az nem jött össze, mert a pasas olyan durván betáblázta az életét, hogy dögunalom lett volna mellette élni (kb. ez a randiról pontban du. 3kor hazarohanok, mert fél 4kor szoktam mosni jellegű dolog). Illetve hát ami van, ő szűzen akar férjhez menni, és erre minden, magát hű, de mennyire vallásosnak tartó férfi iszkol, mint a malac disznóvágás előtt.
Lehet, ő is egyedül marad 60-70 éves korára. Szóval akkor össze kellene jönnie vkivel, akivel világnézetileg nem passzolnak, csak hogy legyen valaki?
Plusz azért nem mindenki akar mindenáron párkapcsolatot. Ismerek sok 50-es nőt, aki él, mint hal a vízben, sok barátja van, társaságba jár, utazik, kulturális programjai vannak, és nem hiányzik nekik a pasi az életükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!