Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesen lenne normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen lenne normális megtalálni az első barátnőt?

Figyelt kérdés

Hátrány az ha tini szerelem nekem kimaradt?

És csak 22 évesen lettem először szerelmes és az sem volt viszonzott és barátnőm továbbra sincs.

Lehet még normális, boldog kapcsolatom úgy ha csak 25 év felett lesz először?

2021. okt. 18. 09:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kimaradt a tini szerelem és olyan 26 éves lehettem, mikor az első párommal megismerkedtem, nem az első lett a nagy igazi, de azóta már megtaláltam azt, akivel úgy gondolom leélem az életem. Hát hátrány lehet előbb felismertem volna, hogy megcsalnak, de ez ilyen mi lett volna ha? Ha tapasztaltabb lettem volna sem biztos, hogy észrevettem volna. Úgyhogy simán lehet rendes kapcsolatod. 29N
2021. okt. 18. 09:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam is kimaradt, az első komoly kapcsolatom 23 évesen kezdődött.
2021. okt. 18. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Minden egyes nappal tavolodsz a sikertol. Mit csinaltal az elmult 5 evben?
2021. okt. 18. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
32 évesen lett először valódi kapcsolatom. Kicsit se bánom, hogy korábban kimaradtak a semmitmondó se veled se nélküled szenvedések.
2021. okt. 18. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!