Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazi főnyeremény vagyok párkapcsolat szempontjából, mégsem értékelnek eléggé a nők, miért?
Figyelt kérdés
nagydarab, maszkulin arcú pasi vagyok, kedves, humoros, intelligens, házias és elég jó vagyok az ágyban is.
mégse igazán akarnak velem kezdeni a nők. Miért?
F/29
2020. szept. 13. 13:54
1/15 Lazy Lover válasza:
mert ez nem igaz csak te állítod magadról :D
2/15 anonim válasza:
NEM vagy maszkulin arcú, Balázs. Semmi karakteres nincs az arcodban, szétfolyó tésztafejed van.
3/15 anonim válasza:
Nincs rajtad semmi izom, alkoholista vagy, szociopata, szüleiddel élsz - ez mióta is főnyeremény?
4/15 A kérdező kommentje:
csak le akartok húzni, pedig jó pasi vagyok, elég gyakran idegen nőktől is mosolyt kapok az utcán.
izom is van rajtam, illetve a farkam is nagy.
2020. szept. 13. 14:06
5/15 anonim válasza:
Külgy kepez en is intnigis meg cép lány vayok.
6/15 anonim válasza:
#4 mindenkin van izom, különben nem tudnának mozogni.
A nagy farok nem feltétlenül pozitív.
Szóval milyen jó tulajdonságaid vannak? Intelligenes vagy? Akkor mennyi 6-szor 9?
7/15 anonim válasza:
Undorító fejed van, sz.ar a tested, nem vagy humoros, az életet pedig egy romhalmaz. Valamint, egyszer priviztem veled, és nem felejtem el, mekkora utolsó f.éreg vagy. Minden párkapcsolati szempontból releváns dologban egy hatalmas rakás sz.ar vagy. Hogy lennél már főnyeremény? Ugye ez valami vicc?
8/15 anonim válasza:
Mert a fenti hazugságaid mellé egy masszív alkoholista vagy.
9/15 anonim válasza:
Ne másold a kérdésem, legalább lennél egyedi te kis kamugép.
10/15 anonim válasza:
Az izmos felsőtestedről és a farkadról szeretnénk már látni egy képet. Eddig csak az arcod mutattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!