Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyej hofy túl legyek ezen az érzésen? 27 éves nő
vagyok, úgy érzem teljesen kusiklott az élete,
párkapcsolat szempontjából.
1/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat látom , h pár szót sikerült elgépelnem.Csak annyira felkavar ez a téma.
2020. ápr. 25. 09:03
ne aggódj, a legjobb helyre jöttél...
itt annyi vigasztaló privátot fogsz kapni, ami bármilyen lelki bajból meggyógyít :)))
2020. ápr. 25. 09:04
Nem vagy lúzer. Ha időben észrevetted volna a kapcsolati mérlegetek serpenyőjébe milyen arányba tesztek bele, talán jóval korábban vége lett volna. Persze, ha szereti valaki őszintén a másikat, mindent beletesz ami tőle telik. Hallottam már olyat, amikor valaki hónapokon keresztül ápolta a beteg férjét, aztán amikor meggyógyult, egy másik nővel lelépett. Vagy sokan szülés után hagyják el a párjukat. Te örülhetsz neki, hogy most lett vége. Tudom, eleinte nagyon fáj, idővel rájössz mennyivel jobban jártál így, mint valakivel lenni, aki kihasznált. Feltéve ha így volt.
2020. ápr. 25. 09:05
5/33 A kérdező kommentje:
Elnézest kértem a hibákért.Tényleg elég indulatból írtam.Egy érdemi válasz is jó , lenne.
6/33 A kérdező kommentje:
Csak bennem ez maradt meg utoljára.Nagyon sérült az önbizalmam.És ez kihatással lesz a következő kapcsolatomra is.Most vagyok abban a korban, hogy találjak egy normális társat, akivel lehet csakádom.
3-as! Szerintem azért írt ide, mert tanácstalan. Új életet kezdeni váratlanul senkinek nem egyszerű. Nekem pl. édesapám halt meg teljesen váratlanul, más mondjuk balesetben veszíti el a szeretteit. Könnyű itt mosolyogni más bánatán. Neki viszont baromi nehéz most.
2020. ápr. 25. 09:11
Tippelek!
A volt kanid egy ilyen fiatal, kockahasú, IT-agysebész diplomás fazon volt?
FÉRFI partnert keress, aki mellett NŐ lehetsz, ne gyereket!
2020. ápr. 25. 09:13
Sajnos tudom, hogy milyen érzés,és a ne aggódj nem vagy lúzert fiatal vagy még stb olyan, mint halottnak a csók...
Legyél nyitott és türelmes magaddal, teljeden rendben van hogy egy ilyen dolog még most is fáj! Jönni fog előbb utóbb valaki, aki mellett újra királynőnek érzed magad. :) Hasznos az önfejlesztés, de ennyire mély sebet csak egy új szerelem gyógyíhathat meg..
Még annyi jó tanácsom lenne, próbáld meg a napjaidat minél i kább előre betáblázni teljesen, legyen az nem otthoni vagy akár otthoni tevékenység. Akkor is fogsz rá gondolni, de nem lesz olyan kíznó mint a kanapén ülve sírni.
2020. ápr. 25. 09:15
Az exedre haragudhatsz, szerintem mindenki életében van legalább 1 ember aki annyira megbántotta, hogy ha eszébe jut attól is ideges lesz. Teljesen jogosan vagy dühös rá, de! Ez még csöppet sem jelenti azt, hogy az ő viselkedése miatt neked luzernek kell érezned magad. Nehogy már magad hibáztasd. Leírtad, hogy sikeres vagy a munkában, edzeni jársz koncentrálj erre. Az engem is zavart, hogy közel a 30hoz mindenki babázik én meg bulizgatni járok a tinikhez. Szörnyű érzés volt. Utána meg a semmiből megismertem a férjem azóta nekem is lett 2 gyerekem. Szóval nem vagy elkésve /lecsúszva semmiről! Egyszerűen azt értesd meg magaddal, hogy legalább annyira engedd el a csalódottságod az exeddel kapcsolatban, hogy tudj nyitni új kapcsolat felé.
2020. ápr. 25. 09:15
Kapcsolódó kérdések: