Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magamat öregnek társkeresés szempontjából 20 évesen?
Nem volt még barátnőm és nem is látok rá megfelelő partnert. Ahol élek, egy kisvárosban ott mindenkit ismerek és nincs olyan lány akivel összejöhetnék. Aki van az vagy foglalt vagy rám sem hederítene. Az egyetemen sem jobb a helyzet, mivel ott akit el tudnék képzelni magamnak, akinél lenne esélyem az meg messze lakik és úgy nem jó, hogy mondjuk nyári szünetben alig találkozunk meg tőlem 100 vagy több kilométerre lakik. Ezen tények tudatában teljesen kilátástalan minden, fogalmam sincs mi lesz így velem a jövőben.
Szerintetek logikus a gondolatmenetem és nekem van igazam vagy csak túlgondolom?
Másfél éve vagyok egyetemista eddig még egy lánnyal sem tudtam úgy megismerkedni, hiába tetszik valaki. A fele már lejárt és mégsem sikerült. Szerinted ha most nem jön össze senki akkor ettől könnyebb lehetőségem erre nem lesz?
Kizáró ok a távolság mert abból úgy sem lesz semmi ha nem vagyunk együtt nap mint nap. Tegyük fel, hogy egy hónapba találkozunk egyszer-kétszer néhány napra, amikor együtt tölthetjük az időt. Az mire elég? Annyit utazni, amit egy jól működő párkapcsolat megkövetel nem lehet. Szerintem egy lány sem vonatozna órákat csak ezért, úgy ahogy én sem vonatoznék, és nem is vezetnék annyit.
Kozottunk 330 km volt a tav egyetem alatt. Es megis kb minden hetvegen taliztunk. Ket kulon egyetem..tehat ha te egy egyetemre jarsz vele mar tobbet lehetnel valakivel.
Ez csak kifogas..:)
Az távoli, hogy valakivel annyira szeressük egymást, hogy közös életet tervezzünk. Ennyi idős korban erre nincs mit alapozni mert úgyis szakítás lesz belőle néhány hónap alatt mint a kapcsolatok túlnyomó többségének ebben a korban, kár ilyen messzemenően tervezni.
Szerintem pár héttel a vakáció kezdete után vége lenne a kapcsolatnak a távolság miatt. Hallott már mindenki ilyesmiről, a távkapcsolat nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!