Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés szempontjából egy félénk fiúnak vagy egy csúnya lánynak van nehezebb dolga?
Ezt nem lehet összehasonlítani.
Félénk férfi vagyok és a nők szerencsére elég kezdeményezők, így nem mondanám nehéznek, annyi, hogy én mosolygok rá és ő szólít meg vagy hív el.
Egész biztos a csúnya lánynak. Én tizenéves koromban bűnronda voltam,senki se próbálkozott nálam,pedig mindig nyitott és segítőkész voltam másokkal. Ellenben a visszahúzódóbb fiúknak nem volt gondjuk,mindig akadt egy-két lány,akiknek titkon tetszettek. Mások is letudták annyival,hogy különcök,vagy épp ettől lettek menők. Aztán lefogytam,kezdtem valamit a frizurámmal,sminkelek,így egész szép lettem. A férfiak rajonganak értem,de már nagyrészt undorodom tőlük. Csak azért kellek nekik,mert szép vagyok. Hiába volt eddig sok pasim,hiába van most is komoly párkapcsolatom,soha nem leszek szerelmes.
22l
Hehehe..2-es..
Igen. K****asok pénzért lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!