Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyej hofy túl legyek ezen az érzésen? 27 éves nő vagyok, úgy érzem teljesen kusiklott az élete, párkapcsolat szempontjából.
Figyelt kérdés
Volt egy 3,5 éves kapcsolatom.Nagyon csúnyán lett vége a párom semmi előzméby nélkul szakított telefonban, kiderült mást szeret.Megcsalt miközben együtt voltunk.Egy évbe telt mire kihevertem h mit művelt velem.Jártam pszichológushoz, edzeni, lett új jólfizető állásom.Mégis egy lúzernek érzem magam.Mindenki komoly kapcsolatban van, gyerekez terveznek.Én meg kezdhetek minden előlről.Az exem miztán elhagyott 2 hónapra rá már az új lány férje volt.Annyira megalázó ez nekem.Rengeteget segítettem neku lelkileg, anyagilag gyakorlatilag felkapaszkodott a hátamon.Hogy volt előjele? Biztosa de én vakon bíztam benne.2020. ápr. 25. 08:55
31/33 anonim válasza:
Mit sportoltál kérdező?
Én a sportból azt a mentalitást hoztam, hogy nem adom fel, pedig én csak 10 évet toltam élsportként, azóta csak amatőr :)
32/33 A kérdező kommentje:
Szinkronúsztam 12 évig.
2020. ápr. 25. 13:28
33/33 anonim válasza:
Nem vagy leirva parkapcsolati szempontbol, ideje atfesulni a friendzone-t, hogy mily csodas kincsek lapulnak ott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!