Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyej hofy túl legyek ezen az érzésen? 27 éves nő vagyok, úgy érzem teljesen kusiklott az élete, párkapcsolat szempontjából.
De te inkább vele maradtál volna mert jajj szereted és jajj gyerek kell miegyéb...még megalázóbb lett volna.
Szerintem van egy kis hiszti abban amit művelsz.
Ne aggódj! Én is 27 éves vagyok és nekem sincsen szerencsém a szerelemben. Valahogy mindig olyanok találnak meg, akik csak "szórakozni" akarnak.
Nem vagy hibás, nem vagy lúzer. Egyszerűen így alakult, sajnos nem tudsz ellene mit tenni. Tudom milyen érzés ez. De legalább nézd a jó oldalát, hogy legalább jól fizető állásod van! Sokan ezt sem tudják elmondani magukról.
Márpedig ne legyen hatással a következő kapcsolatodra, mert míg töszörögsz ezen a hülyén, kifutsz az időből.
Szedd össze magad, aztán változtass kicsit a hozzáállásodon. Míg ez nincs meg, ne is ismerkedj.
"Egy évbe telt mire kihevertem h mit művelt velem."
Egyértelmű, hogy még mindig nem sikerült kiheverned. Foglalkozz még magaddal, hogy újra felépítsd az önbizalmad.
Voltál egyenesbe. Akkor csesztek át. Ha nem zárod ezt le magadban, akkor ha megint egyenesbe kerülsz (szerelmes leszel), akkor elkezdessz majd félni, hogy na most leszel átcseszve, a másik meg nézegetheti a savanyú pofidat, akár ártatlanul. Vagy jégkirálynősen agyonracionalizálod a szerelmet, aztán az öli meg a kapcsolatot....tulajdonképpen olyanná válsz, mint aki kihúzta alólad a talajt.
Előbb magadat tedd tényleg rendbe, komoly hapsit, terveket, érzelmeket erre ne pazarolj.
Én férfi vagyok, nekem kb 2 év volt mire úgymond helyrerázódtam. Többen mondták is hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Próbáltam ismerkedni is, volt is hogy összejött , de aztán vége lett.
Jelenleg megint lefelé tartok...én is úgy érzem kisiklott az életem , több dolog miatt is. Vannak dolgok amikben sikeres vagyok, de a magán-párkapcsolati életem katasztrófa. Pedig nem vagyok kapcsolatfüggő, éveket húztam le egyedül, de valahogy mostanában már mindig oda jutok hogy semminek nincs értelme egyedül... Amikor ez jár a fejedben szinte állandóan , az nagyon rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!