Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak főleg a férfiak párkapcsolatot, amikor a szülőktől főleg anyukádtól kapod az igazi önzetlen szeretetet?
Egy kapcsolat főleg önzőségen alapul, legyen ilyen, legyen olyan, az jo nekem ha határozott, anyagilag jól áll, nagy melle van ,jo csaj, pasi legyen stb. stb.
Anyukád viszont tényleg úgy fogad el ahogy vagy...
Én pl. nem akarok barátnőt, ez csak bajjal jár, anyukámtól pedig megkapom az igaz szeretetet.
Nyilván a testiség, szex hiányzik ezért van egy "barát" barátnő akivel össze össze járok..
"Anyukád viszont tényleg úgy fogad el ahogy vagy..."
Ja, persze :D Az anyukák kb. 20 %-a ilyen :D
Odiouszrol hallottál? A saját anyjába volt szerelmes!
Freud pszichoszexuális elmélete szerint a fallikus szakaszban fordul ez elő! ( 3-6 éves kor) a kisfiúk az anyjukba, a kislányok meg az apjukba "szerelmesek"
Te leragadtál itt 🤦♀️
1. Ha logikus gondolkodás antiférfiség, akkor büszkén vagyok antiférfi..
3. És a párod hol lesz? Ritkán halnak meg egyszerre a párok és a mai kapcsolatokból mi lesz öreg korra azt szerintem mindenki sejti...
Furán venné ki magát, ha anyummal mennek házibuliba, sörözni, arról nem is beszélve.
Önzetlen szeretet nincs, azért tölt valaki veled időt, mert kedvel. Hogyha bunkó módon viselkedsz szüleiddel, vagy kitagadnak avagy el fognak kerülni.
7. Furán venné ki magát, ha anyummal mennek házibuliba, sörözni, arról nem is beszélve.
Erre meg a barátok vannak ott, legtöbbször sokkal inkább megbeszélnek egy adott gondot problémát egy baráttal mint egy barátnővel (ez nagyon jellemző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!