Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha élőben odamegyek a nőhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha élőben odamegyek a nőhöz megtudhatom hogy miért nem írt vissza Tinderen?

Figyelt kérdés
Tinderen egy közös match kialakult egy lánnyal. Ráírtam vártam hogy írjon de nem írt, akkor minek jelölt be komolyan mondom nem értem.... Az a peche hogy láttam már és tudom hol dolgozik nagyon gondolkozok, hogy egy picit elbeszélgessek vele a munkahelyén ,hogy ha már bejelölt akkor miért nem tud visszaírni vagy ha nem jövök be neki akkor miért jelölte... ne szórakozzon velem!!
2022. máj. 15. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
100%
Kedves, tényleg normális férfiak. Ez a kérdés a válasz arra, hogy rengeteg nő miért nem ír vissza instán, fb-n, miért nem ismerkedik utcán stb. Inkább olyanokkal akiket valahonnan már ismer (munka, hobbi, barátok által megismert...). Szerintem elég sokan tudunk ilyem sztorikat mondani, ha nem sajátot ismerőssel történtet, hogy milyen alakokba futottak/futottunk bele.
2022. máj. 15. 19:04
 62/72 anonim ***** válasza:
92%
#55 azért valljuk be, a nők nagy része nincs felkészülve arra, hogy egy pszichopata neki áll balhézni velük a nyílt utcán. Remek, te teljesen képzett vagy, a másik 99% meg nem.
2022. máj. 15. 19:14
 63/72 anonim ***** válasza:
100%

"akkor miért nem töröl, ez a fajta viselkedés számomra undorító és elfogadhatatlan, ezért szeretnék vele kicsikét elbeszélgetni,"

Nem köteles törölni. Nem tartozik neked semmi magyarázattal.

Ijesztő, mennyi beteg ember szaladgál a neten.

2022. máj. 15. 19:30
 64/72 anonim ***** válasza:
100%

"Elmondja az okokat értelmesen el fogunk erről beszélgetni és talán így összejövünk"

A francokat. Semmilyen okot nem kell elmondania. El fog küldeni a pitsába. Ha erőszakos vagy, akkor meg következményei is lehetnek.

2022. máj. 15. 19:31
 65/72 anonim ***** válasza:
100%
És csodálkoznak a férfiak, hogy társkeresőn miért nem adnak meg magukról semmi konkrét adatot a nők. Hát az ilyen elmebetegek miatt.
2022. máj. 15. 19:36
 66/72 anonim ***** válasza:
100%
#62 vagyok, természetesen #56-osra reflektáltam.
2022. máj. 15. 20:39
 67/72 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát ha valaki előtted terem, fordulatból fejbe rúg..."

Igen... A vélhetően 160cm mély, chubby vagy pálcika kis csicska gyerek aki stalkol valakit mert nem ír vissza neki Tinderen... Majd fordulatból fejberúg. Ti ezt komolyan gondoljátok, vagy ez valami trollkodás? A kérdezőre személy szerint ott helyben raknék egy nyakörvet és kikötném az egyik oszlophoz, majd ott lehiggad picit.

2022. máj. 15. 20:48
 68/72 anonim ***** válasza:
100%
Nos kérdező, lecsuktak már?
2022. máj. 16. 13:13
 69/72 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett kérdező? Odamentél végül, ha igen mi történt?
2022. máj. 17. 17:22
 70/72 A kérdező kommentje:
Sziasztok végül odamentem igen....hát csak nézett, megszólalni nem tudott..de végül elmagyarázta hogy ő azt abszolút nem veszi komolyan ezért nem írt vissza de nem emlékezett rám...
2022. máj. 17. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!