Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha élőben odamegyek a nőhöz megtudhatom hogy miért nem írt vissza Tinderen?
Sehol nem írtam olyan hogy egy jóképű nem lehet belsőre 10/10…még csak nem is sugalltam ilyet.
A szépség meg még mindig relatív, így fogom gondolni akkor is ha azt mondod hogy tévedek. Mert nem két fotó közül kell választani az életben és nincs olyan ember a földön akire mindenki azt mondaná hogy tetszik neki.
+álltam már le olyannal aki külsőre először nem tetszett, de az életszemlélete olyan volt ami miatt egyből beleszerettem.
Az ilyenek miatt veszélyes a tinder, mint a kérdező. Nekem is egy nőismerősöm mesélte, hogy az utcán felismerte egy csávó akit még vissza se jelölt, és csúnyán neki támadt (persze csak szavakkal) hogy micsoda egy utolsó felszínes k.rva, amiért csak vissza se jelölte.
Ez is, meg amire a kérdező készül, már para kategória. El kell fogadni, hogy nem kellesz az adott nőnek is kész..nem még esetleg felkeresni és számon kérni, mert könnyen feljelentés lehet a vége, a nő meg lehet enyhébb traumát szenved el. És miért, mert a kérdező féléknek kicsit megsérült az egó-ja?
"A szépség meg még mindig relatív, így fogom gondolni akkor is ha azt mondod hogy tévedek."
Akkor magyarázd el hogy lehet, hogy jóképű barátaimnak 100-200 nagyon szép nője volt már (fejenként) nekem meg rondaként egy se. Online is ugyanez a tapasztalat. Ha általános iskolai matekból nem buktál meg, akkor annyi absztrakciós képességed kell hogy legyen, hogy ez alapján felállítsd azt a hipotézist, hogy akkor szép nőknek egyenlően kellene eloszlaniuk jóképűek és rondák között. A való életben pedig ez nincs így. Tehát ellentmondás van a hipotézis és a kísérleti tapasztalatok között. Ezt te mivel magyarázod (még egyszer, feltételezve, hogy általános iskolai matekkal nem voltak gondjaid)?
Hmmm... úgy látom dedukció mégsem az erősséged, lehet mégis csak meg kellett volna téged buktatni általánosban matekból. Bár igazából még csak a kérdésre se válaszoltál. Válaszolj arra az egyszerű kérdésre, hogy adódhat az az ellentmondás, amit leírtam? És gondolom tudod nem én vagyok az egyetlen ezzel ;).
A szépség nem relatív. Ronda emberek szeretnék ezt hinni és nők szokták ezt hazudni, de amit nők mondanak illetve ami a fejükben létezik és csinálnak az ugye két külön dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!