Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha élőben odamegyek a nőhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha élőben odamegyek a nőhöz megtudhatom hogy miért nem írt vissza Tinderen?

Figyelt kérdés
Tinderen egy közös match kialakult egy lánnyal. Ráírtam vártam hogy írjon de nem írt, akkor minek jelölt be komolyan mondom nem értem.... Az a peche hogy láttam már és tudom hol dolgozik nagyon gondolkozok, hogy egy picit elbeszélgessek vele a munkahelyén ,hogy ha már bejelölt akkor miért nem tud visszaírni vagy ha nem jövök be neki akkor miért jelölte... ne szórakozzon velem!!
2022. máj. 15. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
96%

Sehol nem írtam olyan hogy egy jóképű nem lehet belsőre 10/10…még csak nem is sugalltam ilyet.

A szépség meg még mindig relatív, így fogom gondolni akkor is ha azt mondod hogy tévedek. Mert nem két fotó közül kell választani az életben és nincs olyan ember a földön akire mindenki azt mondaná hogy tetszik neki.

+álltam már le olyannal aki külsőre először nem tetszett, de az életszemlélete olyan volt ami miatt egyből beleszerettem.

2022. máj. 15. 15:53
 22/72 anonim ***** válasza:
97%
Ha élőben odamész egy nőhöz, ő fogja megtudni, hogy miért nem érte volna meg amúgy sem visszaírni neked. 😂
2022. máj. 15. 15:56
 23/72 anonim ***** válasza:
98%
Meg ne próbáld, ez nagyon gáz lenne. Attól, hogy jobbra húzott, még nem tartozik semmivel. Amúgy is elég egyértelmű, hogy miért nem válaszolt. Vagy olyat írtál, amire nem akar vagy sok a match és nincs ideje mindenkivel beszélgetni, így szelektál vagy épp alakul valakivel és ezért nem kezd most ismerkedni másokkal. Ha normálisan írtál neki, akkor a második a legvalószínűbb. Ezért felesleges lenne bárkit zaklatni, hagyd békén.
2022. máj. 15. 15:57
 24/72 anonim ***** válasza:
97%

Az ilyenek miatt veszélyes a tinder, mint a kérdező. Nekem is egy nőismerősöm mesélte, hogy az utcán felismerte egy csávó akit még vissza se jelölt, és csúnyán neki támadt (persze csak szavakkal) hogy micsoda egy utolsó felszínes k.rva, amiért csak vissza se jelölte.

Ez is, meg amire a kérdező készül, már para kategória. El kell fogadni, hogy nem kellesz az adott nőnek is kész..nem még esetleg felkeresni és számon kérni, mert könnyen feljelentés lehet a vége, a nő meg lehet enyhébb traumát szenved el. És miért, mert a kérdező féléknek kicsit megsérült az egó-ja?

2022. máj. 15. 16:03
 25/72 anonim ***** válasza:
17%

"A szépség meg még mindig relatív, így fogom gondolni akkor is ha azt mondod hogy tévedek."

Akkor magyarázd el hogy lehet, hogy jóképű barátaimnak 100-200 nagyon szép nője volt már (fejenként) nekem meg rondaként egy se. Online is ugyanez a tapasztalat. Ha általános iskolai matekból nem buktál meg, akkor annyi absztrakciós képességed kell hogy legyen, hogy ez alapján felállítsd azt a hipotézist, hogy akkor szép nőknek egyenlően kellene eloszlaniuk jóképűek és rondák között. A való életben pedig ez nincs így. Tehát ellentmondás van a hipotézis és a kísérleti tapasztalatok között. Ezt te mivel magyarázod (még egyszer, feltételezve, hogy általános iskolai matekkal nem voltak gondjaid)?

2022. máj. 15. 16:12
 26/72 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, de szerintem ez a cinikus és idegesítő stílus lesz az oka hogy nincs barátnőd, nem a kinézeted. Illetve képtelen vagy felfogni amit írok. Az hogy te szépnek találsz valakit, nem azt jelenti hogy más is annak tartja. Engem is valaki gyönyörűnek tart, van aki meg meg se piszkálna.
2022. máj. 15. 16:17
 27/72 A kérdező kommentje:
Oké olyat írtam neki ami nem szimpatikus mégse vagyok neki helyes stb., akkor miért nem töröl, ez a fajta viselkedés számomra undorító és elfogadhatatlan, ezért szeretnék vele kicsikét elbeszélgetni, tőlem fel is jelenthet amíg vér nem folyik addig úgyse fog a rendőrség semmit csinálni, max ejnye bejnyét kapok és azért megverni nem fogom...
2022. máj. 15. 16:17
 28/72 anonim ***** válasza:
98%
Számomra meg amire készülsz elfogadhatatlan…szerinted mi történik ha elbeszélgetsz vele? Mit vársz?
2022. máj. 15. 16:20
 29/72 A kérdező kommentje:
28. Elmondja az okokat értelmesen el fogunk erről beszélgetni és talán így összejövünk
2022. máj. 15. 16:21
 30/72 anonim ***** válasza:
15%

Hmmm... úgy látom dedukció mégsem az erősséged, lehet mégis csak meg kellett volna téged buktatni általánosban matekból. Bár igazából még csak a kérdésre se válaszoltál. Válaszolj arra az egyszerű kérdésre, hogy adódhat az az ellentmondás, amit leírtam? És gondolom tudod nem én vagyok az egyetlen ezzel ;).

A szépség nem relatív. Ronda emberek szeretnék ezt hinni és nők szokták ezt hazudni, de amit nők mondanak illetve ami a fejükben létezik és csinálnak az ugye két külön dolog...

2022. máj. 15. 16:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!