Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha élőben odamegyek a nőhöz megtudhatom hogy miért nem írt vissza Tinderen?
Én kevés vagyok ebben nem tévedsz viszont rosszul gondolod. Ez csak online igaz és a magasabb szinten levő férfiak alacsonyabb szintű nőt csak dugásra tartanak. Semmi többre. Ha belegondolsz hány nő panaszkodik az online társkeresésre és hogy férfiak csak szexet akarnak... Csak az nem jut el a nők buksijáig, hogy ha szinten felüli férfit akarnak leakasztani, az nem fog velük tartósan leállni, mert ilyen célra jut neki magasabb szintű nő is. Annyi a különbség nők és férfiak között, hogy nők szinten alulival még dugni se nagyon hajlandóak, férfiak igen.
Elnézést kérek a nők nevében, hogy nem dugunk szánalomból😂 Azért mert néhány férfi annyira igénytelen, hogy mindegy csak lyuk legyen, attól meg nem kell nekünk is lesüllyedni erre a szintre.
Amúgy ez a szintezés is annyira gáz. Lehet valaki külsőre 10/10 de belül rohad akkor ő többet ér mint valaki aki mondjuk 10/5 külsőre de belül meg 10/10? Ki határozza meg egyáltalán ezeket a szinteket? Minden embernek más a szép, nincs olyan ember aki mindenkinek tetszene.
#12: A szinten aluliság nem csak külsőt jelent. Nekem pl. hiába jóképű valaki, ha buta vagy egy prosztó paraszt.
Szánalmas az ilyen szintezés.
"Minden embernek más a szép"
Tévedsz. Van egy konvencionális szépség. Például ha az én fotómat meg egy jóképű fotóját egymás mellé tennéd és megkérnél 100 nőt, hogy válassza ki melyik néz ki jól 100-ból 100 nem engem választana. Ráadásul ezen logika alapján nagyjából egyenlő arányban oszlanának meg pl. Tinderen a match-ek jóképűek és rondák között viszont maradjunk annyiban barátaim tele vannak szép nőkkel nekem pedig egy match-em se volt pedig több ezer nőt húztam jobbra. Ismétlem 𝗲𝗴𝘆 𝗺𝗮𝘁𝗰𝗵-𝗲𝗺 𝘀𝗲.
"aki mondjuk 10/5 külsőre de belül meg 10/10"
Senki se áll le olyannal, aki nem tetszik neki külsőre. Ráadásul minél jobban néz ki, annál több mindent elnéznek neki a nők. Amúgy meg inkább te vagy felszínes, ha azt akarod sugallni, hogy egy jóképű nem lehet belsőre 10/10 (nem mintha egyetlen nőt is érdekelne ez, de mindegy).
16
Ja, segítsünk a kérdezőnek akinek egy nő nem írt vissza, de ezzel együtt meg lehet hogy ez a nő kisebb traumát szenved el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!