Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha élőben odamegyek a nőhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha élőben odamegyek a nőhöz megtudhatom hogy miért nem írt vissza Tinderen?

Figyelt kérdés
Tinderen egy közös match kialakult egy lánnyal. Ráírtam vártam hogy írjon de nem írt, akkor minek jelölt be komolyan mondom nem értem.... Az a peche hogy láttam már és tudom hol dolgozik nagyon gondolkozok, hogy egy picit elbeszélgessek vele a munkahelyén ,hogy ha már bejelölt akkor miért nem tud visszaírni vagy ha nem jövök be neki akkor miért jelölte... ne szórakozzon velem!!
2022. máj. 15. 15:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
99%
Gáz, mert 99%, hogy azt sem tudja ki vagy.
2022. máj. 15. 15:20
 2/72 anonim ***** válasza:
98%
Ez már #metoo gyanús ügy lenne, ha élőben odamennél hozzá.
2022. máj. 15. 15:21
 3/72 A kérdező kommentje:
1. Matchet megmutatom majd...
2022. máj. 15. 15:22
 4/72 anonim ***** válasza:
98%
Azt ugye vágod, hogy nagyon hamar ki fogják rád hívni a rendőrséget, ha idegen nőket kérsz számon a munkahelyükön azért, mert nem írták vissza tinderen...
2022. máj. 15. 15:22
 5/72 anonim ***** válasza:
99%

Nem szórakozik. Mégsem tetszel neki, vagy gondjai vannak, meggondolta magát, munkahelyi problémái vannak; családi bajai adódtak; visszajött a barátja.

Végül is nem mindegy?

Az, hogy bejelölt, nem kötelezi semmire. Az még nem ígéret, csak jelzés lehetőségre.

Valószínűleg tudtán kívül jól döntött, mert a jelek szerint túlságosan hiú, akarnok, követelőző, erőszakos alkat lehetsz.

Ne keresd fel, mert az súlyos zaklatás. Akár fel is jelenthet miatta. Nem hatalmazott fel arra, hogy személyesen keresd vele a kapcsolatot. Főleg, hogy bármit is számonkérj rajta, amit ő nem tett meg.

Némi IQ-val ezt elsőre fel lehet fogni és elengedni.

2022. máj. 15. 15:24
 6/72 anonim ***** válasza:
98%
Azért ez gáz, attól még hogy matcheltetek nem tartozik semmivel neked..
2022. máj. 15. 15:24
 7/72 anonim ***** válasza:
90%
Nem kötelező visszaírnia. Nekem is tetszik sok lány a villamoson, mégse megyek oda mindegyikhez beszélgetni.. ettől függetlenül azért szemükbe nézek és mosolygok rájuk.
2022. máj. 15. 15:25
 8/72 anonim ***** válasza:
26%
Ennyi erővel akkor majd még sok nőhöz odamehetsz megkérdezni. Sajnos sok nő használja ego boostra Tindert illetve, hogy beárazza magát. Azoknak a férfiaknak, akik nagyon jól néznek ki a lány szintjéhez képest biztos lehetsz benne, hogy visszaírnak... Ez a nemzetközi tapasztalat is nőkkel. Online nők egyszerűen túl vannak "terhelve" a jobbnál jobb lehetőségekkel, nem mindenkinek kell visszaírniuk se. Amikor jobba húzott téged akkor még elég jó voltál, de azóta jött sokkal jobban kinéző match is, arra fordítják az erőforrásokat. Fordított esetben te se tudnál egyszerre 5-10 nőnél többel beszélni, nőknek meg ennél jóval több match jön össze.
2022. máj. 15. 15:25
 9/72 anonim ***** válasza:
98%
Hagyd békén. Nem köteles válaszolni. Ijesztő vagy. Semmilyen indoklással nem tartozik neked.
2022. máj. 15. 15:28
 10/72 anonim ***** válasza:
98%
#8: Ha az átlagos nőket jobbnál jobb lehetőségek várják (szerinted), akkor bizony az az átlagos és te vagy túl kevés.
2022. máj. 15. 15:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!