Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mi a titka annak h sok likeot kapjon a ferfi?
Kinézetre legyél legalább 6.5, de inkább fölötti az alábbi alapján:
Akkor dőlni fognak a like-ok. Máskülönben meg jobb, ha elfelejted az online társkeresést, még átlagos kinézettel is szenvedni fogsz.
Mindjárt idejön két raklap incel, és elmagyarázzák, hogy midnen nőnek átlag feletti kell, mert nyilván minden nőnek ugyan az az ízlése. Nameg hogy legyél gazdag.
Jótanácsom: igényes képeket tegyél ki, ne műmájer pózerkedést szar minőségben.
Neten vannak fenn kísérletek, még egy átlagos is szenved online. Egyszer szívesen tartanék egy felvilágosító foglalkozást nőknek, ahol én mint ronda megmutatnám, hogy mit is jelent az, ha több ezer nőből 1-nek se tetszel, mert ronda vagy. Ismétlem, 𝗲𝗴𝘆𝗻𝗲𝗸 𝘀𝗲. Illetve milyen az, amikor jóképű haverom 1 darab szar fotóval tele van szebbnél szebb nőkkel...
Nincs kőbe vésve a szintjük, de mindenki látja ki mennyire vonzó, ezért reálisnak mondanám!
Ha neked Ed Sheeran a favorit, akkor ne nézd a listán feltüntetett szintjét!(engem a vörös férfiak a bohócokra emlékeztetnek)
Én elég okosnak tartom magam(a többséghez képest), ami persze részben indokolatlan önbizalom de elfogadom magam így.
NO DE, még most sem sikerült rá jönnöm a dolog nyitjára, már amit kérdezel.
Volt, hogy tényleg vicces és nem túltolt szöveget írtam mindezt jó képekkel. Aztán volt max 6-7 tetszés vagy mi a neve.
Majd volt olyan, hogy semmi szöveg, átlagos szelfik és 16.
Nem tudom a választ. Botok talán?
Már itthon is terjed, hogy ázsiai prostituáltak árulják magukat (camsex főleg, nem férjet keresnek), sokszor még a lokációjuk is Magyarország (néha mondjuk elfelejtik beállítani). Fizess elő és látod kiknek tetszel. Nézhetsz persze jól ki és akkor lehetnek igazi találataid is. Rondaként max. 1-1 reálisan gondolkodó (főleg kövér) ronda nő jöhet szóba. Átlagos/szép nők esélytelen, mint ahogy élőben se lehet szép nőd rondaként. Ebben nincs semmi újdonság.
#3 Az hogy igényes képeid vannak, még nem garantálja, hogy sok lájkod lesz!
Nyilván a jóképű férfiak kapnak sok lájkot, akik a nők többségének tetszenek!
Ez nem incelkedés, hanem tény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!